Σεξομανής παπάς οργιάζει στα Γιάννινα !!

Life style Uncategorized

Ερωμένες και κολασμένες νύχτες σε… καφενείο για «αχόρταγο» ρασοφόρο !…

 

Τη φήμη του αχόρταγου για σεξ και όργια Αγίου Πρεβέζης, ο έκλυτος βίος του οποίου συγκλόνισε την Ελλάδα το ’80, φαίνεται ότι ζήλεψε ένας ιερέας σε χωριό των Ιωαννίνων!

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Espresso» υπάρχει ένας 60χρονος ιερωμένος που έχει κάνει άνω κάτω ένα χωριό των Ιωαννίνων  με τους κατοίκους του να γνωρίζουν καλά και να συζητούν μεταξύ τους τη «ροζ» δράση του και μάλιστα οι κάτοικοι του συγκεκριμένου χωριού, που έχουν αναστατωθεί από τα καμώματα του παπά, ξέρουν ονόματα και καταστάσεις.

Οι δε ορμές του 60χρονου σεξομανούς είναι τόσο μεγάλες, που έχει φτάσει σε σημείο να καταπατά κάθε ιερό και όσιο και να κάνει σεξ ακόμα και στο… ύπαιθρο γύρω από την εκκλησία ! Απίστευτο κι’όμως αληθινό !…

Σύμφωνα πάντα με την “espresso”, o κατάλογος των γυναικών με τις οποίες έχει συνευρεθεί ερωτικά ο παπάς δεν έχει τελειωμό. Η Τ., η Ε., η Δ., η Χ., η Β. είναι κάποιες από τις γυναίκες του χωριού -και άλλων γειτονικών-που έζησαν στιγμές πάθους με αυτόν. Οπως όμως συζητιέται  ακόμα και το καφενείο του χωριού έχει αναστενάξει από τα «αχ» και τα «βαχ» του ρασοφόρου και των ερωμένων του !

Πως ακριβώς γίνονται οι…φάσεις στο καφενείο ; Ο ιερέας περιμένει υπομονετικά να έρθει η ώρα που θα σχολάσει ο υπάλληλος του καφενείου και, καθώς προφανώς έχει βγάλει αντικλείδια, όταν τον δει να απομακρύνεται, κλειδώνει την κεντρική πόρτα, αφήνοντας μισάνοιχτη την πίσω. Από εκεί μπαίνει η γυναίκα που θα τον ικανοποιήσει τη βραδιά σε ένα πρόχειρο δωματιάκι που έχει φτιάξει ίσα ίσα για να χωρούν άνετα οι δυο τους, παρότι οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει κάνει αρκετές φορές όργια και με περισσότερες από μία κοπέλες !

Ωστόσο τα κουτσομπολιά για τον 60χρονο δεν σταματούν εδώ αφού, όπως ακούγεται, έχει φτάσει στο σημείο να θωπεύσει ακόμα και τις νύφες του (τις γυναίκες των παιδιών του) !!!  Οι γυναίκες, κλαίγοντας με λυγμούς, ανέφεραν στους συζύγους τους ότι τόλμησε να τις αγγίξει και να τις φιλήσει, με συνέπεια εκείνοι να γίνουν έξαλλοι και να ξυλοκοπήσουν τον ίδιο τους τον πατέρα! Μάλιστα εκτός από τα παιδιά του, λέγεται ότι έχει δεχτεί επιθέσεις και από άλλους συζύγους γυναικών που έχουν διαμαρτυρηθεί ότι ο παπάς σάτυρος τους ρίχτηκε ή τους χούφτωνε…

Η δράση του παπά έχει γίνει γνωστή και στα γύρω χωριά, και το σούσουρο που έχει προκληθεί ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Οι παλιότεροι μάλιστα τον συγκρίνουν με τον άλλοτε μητροπολίτη Πρεβέζης και Νικοπόλεως Στυλιανό Κορνάρο, η αποκάλυψη των ερωτικών σκανδάλων του οποίου-από τον Σπύρο Καρατζαφέρη- είχε συνταράξει την Ελλάδα πριν από περίπου τέσσερις δεκαετίες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *