Περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές σήμερα, Παρασκευή για την σοκαριστική είδηση που ήρθε στο φως χθες, Πέμπτη σύμφωνα με την οποία ο δημοφιλής Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική.
Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως μπήκε με την θέληση του, ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Μάλιστα ο ίδιος έβγαλε και μια ανακοίνωση τονίζοντας πως όλα έγιναν «εν αγνοία του και χωρίς τη συγκατάθεσή του», κάτι που μπορεί να δείχνει και παρά τη θέλησή του εγκλεισμό, οπότε και σοβαρή κατάσταση της υγείας του.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που έφερε στην δημοσιότητα το newsbomb.gr, το πρωί της Πέμπτης και λίγο πριν τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική ο τραγουδιστής βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και υγκεκριμένα να είχε παραισθήσεις και να βρισκόταν σε σύγχυση !
Τα άτομα που βρίσκονταν κοντά στον Γιώργο Μαζωνάκη σοκαρίστηκαν, καθώς δεν μπορούσαν να καταλάβουν την έκρηξη του τραγουδιστή και φυσικά εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους και ενώ ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να ηρεμήσει και βρισκόταν σε μια κατάσταση διαρκούς έντασης.
Σήμερα, σνήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο Μαζωνάκης αναμένεται να μεταφερθεί από το Δρομοκαΐτειο, όπου βρίσκεται μετά τον αναγκαστικό εγκλεισμό του, στην νευροψυχιατρική κλινική «Γαλήνη» στην Κηφισιά.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο ίδιος ο τραγουδιστής επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της κλινικής και ζήτησε να κανονιστεί η μεταφορά του, αίτημα που έγινε αποδεκτό !
Η ανακοίνωση του τραγουδιστή
«Επειδή με τύλιξαν κυριολεκτικά σε μία κόλλα χαρτί πρόσωπα του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος με τα οποία έχω δικαστική διένεξη και ετοιμαζόμουν, αρχές Σεπτεμβρίου να καταθέσω μηνύσεις για σοβαρά ποινικά αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, επειδή η μεθόδευση και κατασκευή της εις βάρος μου διαμορφωμένης κατάστασης έγινε σήμερα παραμονή του 15Αύγουστου με δεδομένο ότι είναι αύριο αργία και μεσολαβεί σαββατοκύριακο.
Εκφράζω την αγανάκτησή μου για την άθλια κακόβουλη και μεθοδευμένη προσπάθεια για τη φυσική μου εξόντωση με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους συμφερόντων».
Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε ψυχιατρείο !
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Μαζωνάκης βιώνει περιπέτεια με την ψυχική του υγεία, καθώς σε παλιότερη συνέντευξη του στον Αντώνη Σρόϊτερ είχε μπει πως είχε μπει στο ψυχιατρείο Πεντέλης όταν είχε πάει στρατιώτης. «Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες 9 ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο», είχε δηλώσει παλιότερα ο αγαπημένος καλλιτέχνης…
«Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.
Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και θα μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία”.