175 τυχοδιώκτες γραφειοκράτες ψήφισαν ένα ακραίο κοινωνικό πείραμα !

Διακυβέρνηση Ελλάδα Πολιτικά

Να λοιπόν που μέσα σε όλα τα κακά που μαστίζουν την Ελλάδα-όπως φτώχεια, ανεργία, ακρίβεια, άνοδος εγκληματικότητας και ανήλικοι παραβατικοί, τραυματισμένη δημοκρατία κλπ- μας ήρθε και ο γάμος ομοφυλοφίλων και ότι συνεπάγεται  που μας τoν πλασσάρουν ως προοδευτική και δημοκρατική μεταρρύθμιση.

Για να τελειώνουμε λοιπόν μια και καλή με τα παραμύθια και την ξύλινη γλώσσα ΛΟΑΤΚΙ + – και διάφορων αλληλέγγυων (πραγματικών ή δήθεν), ας πούμε τα εξής.

Χθες ψηφίστηκε ένα ακραίο κοινωνικό πείραμα που μάλιστα είναι προτεσταντικής έμπνευσης και κατασκευής και ασύμβατο με έναν Βαλκανικό πολιτισμό, όπως εμείς, που έχει πολύ διαφορετική κουλτούρα και κοινωνικές δομές από τη βόρεια και κεντρική Ευρώπη.

Ο Σαμαράς και άλλοι που μίλησαν (όσο και αν αδιαφωνούμε ιδεολογικά με τους περισσότερους από αυτούς ή δεν τους συμπαθούμε) μίλησαν με επιχειρήματα και στοιχεία στη Βουλή, σε αντίθεση με την ξύλινη συνθηματολογία και τα ψεύδη των υπέρ, και κατέρριψαν την προπαγάνδα τους, αλλά βέβαια δεν ίδρωσε το αυτί αρκετών εκεί μέσα…

Πάντως τις συνέπειες αυτού που ψηφίστηκε του δεν θα τις δούμε αύριο το πρωί, αλλά σε λίγα χρόνια όπως ακριβώς τις έχουμε δει και στις ξένες χώρες που πρέπει και καλά να μιμηθούμε, και θα είναι οι εξής:

Κατά πρώτον η αύξηση όσων δηλώνουν ομοφυλόφιλοι ή γενικά ΛΟΑΤΚΙ, κάτι που φυσικά θα πηγαίνει παρέα και με επιδείνωση του δημογραφικού προβλήματος που στη χώρα μας είναι τεράστιο.

Δεύτερον άνοδος των σεξουλικών διαστροφών κάθε είδους, όπως είναι η παιδοφιλία ως αποτέλεσμα της υπερβολικής κανονικοποίησης της ομοφυλοφιλίας (η οποία ως τάση είναι πιο επιρρεπής σε αυτές), αλλά και της επικράτησης της κουλτούρας του «όλα επιτρέπονται και όλα είναι φυσιολογικά».

Τρίτον δεν είναι μόνο ότι αυτό ανοίγει την πόρτα για νέες πιο ακραίες μεταρρυθμίσεις (που ήδη μάλιστα τις απαιτούν και δηλώνουν ανικανοποίητοι) και ότι μάλιστα οι ΛΟΑΤΚΙ και η προπαγάνδα τους θα συνεχίσει να λέει ότι είναι καταπιεσμένη μειονότητα και ευάλωτη ομάδα.

Είναι και το ότι  θα ακολουθήσει μία περίοδος όπου οι αντίθετες απόψεις περί γάμου και όλων των παρεμφερών ΛΟΑΤΚΙ θεμάτων θα εκκλίπουν από το δημόσιο διάλογο, καθώς είτε θα λογοκρίνονται και θα τιμωρούνται, είτε θα κανιβαλίζονται από τους δικαιωματιστές και σιγά, σιγά ο κόσμος θα εθίζεται στη ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα.

Για να μη μιλήσουμε βέβαια για την τύχη των άτυχων παιδιών που θα μεγαλώσουν με δύο μπαμπάδες (ειδικά αυτών γιατί στερούνται το πολύτιμο μητρικό φίλτρο και πρότυπο) και δύο μαμάδες και το πως θα εξελιχθούν ως ενίληκοι.

Να μιλήσουμε τώρα για τον αυταρχικό και αντιδημοκρατικό τρόπο που μας έφεραν και ψήφισαν το νομοσχέδιο στο οποίο αντιτίθεται το 65 με 70 % (σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, τουλάχιστον τις μη κατευθυνόμενες) των Ελλήνων;

Έχουμε και λέμε…1) Ο ραδιούργος πρωθυπουργός δεν το είπε προεκλογικά, παρά τα ψέματα που μας λένε τα παπαγαλάκια του.

Αντίθετα θυμόμαστε καλά ότι το ξεφούρνισε πρώτη φορά στο Bloomberg λίγο καιρό μετά τις εκλογές και συνεπώς ξεγέλασε τους ψηφόφορους του.

2)Πραγματικός διάλογος δεν έγινε ούτε στα κόμματα, αλλά ούτε φυσικά και στα ΛΟΑΤΚΟ-κανάλια που τα ελέγχει πλέον ολοκληρωτικά η Ν.Δ. και οι gay και στα οποία μάλιστα δόθηκε εντολή, από ένα σημείο και μετά, να υποβαθμίσουν το θέμα για να περιοριστεί προφανώς το πολιτικό κόστος.

Αντίθετα είχαμε μια αντιδημοκρατική fast-track διαδικασία, λες και πρόκειται για επείγον εθνικό ζήτημα, και ενώ ο πρωθυπουργός δήλωνε λίγο πιο πριν ότι δεν θα βιαστεί

Στο δε εσωτερικό της  Ν.Δ είχαμε ειδικά ΛΟΑΤΚΙ «φροντιστήρια» στους βουλευτές και κατήχηση Μαοϊκού τύπου που βαφτίστηκε διάλογος !

Στον δε ΣΥΡΙΖΑ του ΛΟΑΤΚΙ δικτατορίσκου Κασσελάκη τέθηκε κομματική πειθαρχία, ως αξιωματική αντιπολίτευση, για ένα νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση, κάτι που πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία !

3)Το χειρότερο δε ήταν η μάλλον πρωτοφανής αντιδημοκρατική εκτροπή του Μητσοτάκη που έφτασε σε σημείο να νουθετήσει τους διαφωνούντες βουλευτές να κάνουν αποχή από την ψηφοφορία και τελικά πολλοί δειλοί από αυτούς τον άκουσαν !

4) Στον υποτιθέμενο διάλογο όλοι σχεδόν οι εναντίον χαρακτηρίζονταν από σύσσομους τους υπέρ-και στον πολιτικό διάλογο και στα ΜΜΕ-ως ακροδεξιοί, θρησκόληπτοι, σκοταδιστές, μισσαλόδοξοι κλπ. με στόχο να τους κάνουν να νιώθουν ενοχές και εν τέλει να τους αποτρέπουν να εκφράζουν την άποψή τους.

Χθες μάλιστα ακούστηκε-μεταξύ άλλων-από την Μπακογιάννη και τη Γεροβασίλη στη Βουλή πως οι αντίθετες απόψεις που ακούστηκαν αποτελούν ρητορική μίσους και θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ο αντιρατσιστικός νόμος.

Η δε Γεροβασίλη έφτασε σε σημείο να πει πως πρέπε να αλλάξουμε αντιλήψεις και ιδέες στον κόσμο (ή κάπως έτσι), κάτι που αποτελεί την επιτομή του ολοκληρωτισμού !

Τέλος πάντως η Ελλάς εάλω (και όχι η Πόλη όπως μας είπε ο Βαλλιανάτος, η γνωστή δηλωμένη πρώην αντρική πόρνη, ναρκομανής και με AIDS που παρελαύνει από όλα τα δειφθαρμέναα κανάλια ως σοβαρός συνομιλητής) και λογικά όσοι πραγματικοί Νεοδημοκράτες άκουσαν χθες τον Σκέρτσο να ευχαριστεί τα αριστερά κόμματα και το ΠΑΣΟΚ για αυτό το ωραίο πράγμα που έκαναν μαζί, θα πρέπει να ανατρίχισαν !

Το ίδιο και με τους πανηγυρισμούς και τις selfie του ημίτρελου πλέον πρωθυπουργού στη Βουλή με το γνωστό ΛΟΑΤΚΙ παρεάκι του, μετά το πέρας της ψηφοφορίας !

Δε θα πρέπει βεβαίως να μας εκπλήσσει ότι οι πολιτικοί μας φέρονται ως αλλαζόνες γραφειοκράτες και αποκωμένοι από την πραγματικότητα, αλλά όσο και να το κάνεις η χοντροπετσιά τους και ο κυνισμός τους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο και φαντασία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *