Αηδιαστικό το ιδεολογικό «κοκτέιλ» της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη !

Διακυβέρνηση Ελλάδα Εξ. Πολιτική Οικονομία Πολιτικά

Ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο πως η Νέα Δημοκρατία θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τις ψήφους που αναμένεται να χάσει από τα δεξιά της από ένα κοινό που έχει επιεικώς ξενερώσει-και σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένα- από τις αριστερο-ΠΑΣΟΚ πολιτικές της σε μια σειρά από ζητήματα.

Αναφερόμαστε βέβαια στην ψύχωση του πρωθυπουργού με τους ΛΟΑΤΚΙ (και το πολύ επικίνδυνο κοινωνικό πείραμα που συνιστά ο γάμος ομοφυλοφίλων που νομοθέτησαν) και γενικά τη λεγόμενη ΛΟΑΤΚΙ και woke ατζέντα που εν πολλοίς εφαρμόζει.

Και όταν μιλάμε για woke ατζέντα, θυμίζουμε ακόμα…πρωθυπουργός που δεν ξέρει να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο ροζ σημαίες, τραβέλια με πανό “destroy Greece” κλπ. !

Στα πλαίσια αυτά ο Μητσοτάκης κατεβάζει για ευρωβουλετή τον λαϊκιστή ακροδεξιό δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά (πρώην υποστηρικτή του Καμμένου και φανατικό αντιμνημονιακό μέσα στην κρίση) και ακόμα χειρότερα τον πρώην τρομοκράτη της ΜΑ.ΒΗ Φρέντι Μπελέρη που βρίσκεται ακόμα φυλακισμένος στην Αλβανία για διαφθορά !

Δηλαδή το κυβερνών Ελληνικό κόμμα του…δημοκρατικού τόξο βάζει υποψήφιο για ευρωβουλευτή κάποιον με καταδίκες και ποινικό μητρώο από το Ελληνικό και από ένα ξένο κράτος (Αλβανία)

Μας είναι άγνωστο αν το πιο δεξιό έως ακροδεξιό κοινό που γυρνάει την πλάτη στη Νέα Δημοκρατία θα «τσιμπήσει», ειδικά από την υποψηφιότητα Μπελέρη, και θα τους ξαναψηφίσει αφελώς.

Όμως δεν μπορούμε να μην πούμε ξανά ότι η Νέα Δημοκρατία έχει φτιάξει ένα αηδιαστικό «κοκτεϊλ» ιδεών και ιδεολογιών από την άκρα δεξιά μέχρι την αριστερά που μόνο θλίψη και αποδοκιμασία πρέπει να προκαλεί στους νοήμονες ψηφοφόρους !

Όλο αυτό το «λίγο απ’όλα» και «ψήφοι με κάθε τρόπο» στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ιδιότυπο και τυχοδιωκτικό απολιτίκ και πολύ συχνά το απολιτίκ και η ιδεολογική ασυνέπεια πάει μαζί με τον αυταρχισμό ο οποίος αναμφισβήτηα πλέον ενυπάρχει στα κυβερνητικά πεπραγμένα.

Με όλα αυτά θα  λέγαμε ευχαρίστως στη Ν.Δ. του ΛΟΑΤΚούλη να σηκωθούν να φύγουν γιατί ακραίοι και επικίνδυνοι, πλήν όμως-και αυτό το αντιλαμβάνονται πολλοί Έλληνες ψηφοφόροι-δεν έχουμε και κάποια υγιή εναλλακτική λύση να τους προτείνουμε, ως ψήφο ή και μελλοντική κυβέρνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *