Τα Όσκαρ του Ευρωπαϊκού πορνό αύριο στην Αθήνα !

Life style

Οι διοργανωτές της εταιρείας “sirina” έχουν ετοιμάσει μια φαντασμαγορική red carpet διοργάνωση, εφάμιλλη των Αμερικανικών βραβείων AVN του Las Vegas !!

 

Τα πρώτα παγκόσμια βραβεία ερωτικού κινηματογράφου που γίνονταν στις Κάνες, θα αναβιώσει ο Δημήτρης Σειρηνάκης στο Ολυμπιακό Στάδιο του tae kwon do στο Παλαιό Φάληρο, το βράδυ του Σαββάτου. 
Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει μια φαντασμαγορική red carpet διοργάνωση, εφάμιλλη των Αμερικανικών βραβείων AVN του Las Vegas, που έρχεται να γράψει μια νέα χρυσή σελίδα παγκοσμίως στα βραβεία ερωτικού κινηματογράφου ! 

Στην εκδήλωση θα παραστεί όλη η βιομηχανία του ερωτικού θεάματος, από ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς αλλά και διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές της εγχώριας και παγκόσμιας show biz, οι οποίοι θα δώσουν μια πρωτόγνωρη και φαντασμαγορική  ατμόσφαιρα στην Αθήνα, κάνοντας την, την πιο ερωτική πόλη του κόσμου !

Φυσικά, μετά το πέρας των βραβείων θα ακολουθήσει celebrity party με διάφορα event και γνωστούς DJ που θα δώσουν το ιδιαίτερο χρώμα και τη μουσική σε μια μαγική βραδιά. Η έναρξη του event θα είναι στις 22:00 ενώ οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές από τις 20:00. Πάντως για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήρια μέσω της viva.gr και η τιμής τους ξεκινά από 25 ευρώ για όσους πάνε στην αρένα όρθιοι, όσοι θέλουν να καθίσουν θα πληρώσουν από 35 ευρώ το άτομο ενώ υπάρχουν και vip εισιτήρια που κοστίζουν 500 ευρώ για τραπέζι 5 ατόμων. Δείτε σχετικό βιντεάκι παρακάτω…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=ZMjoV-T0yLo

ΠΗΓΗ: www.protothema.gr

Εμείς ως “αιρετικά’ έχουμε να πούμε ότι στηρίζουμε αυτή την πρωτοβουλία της “sirina” και γενικά την πορνογραφία, ως γροθιά στη σοβαροφάνεια και στον πουριτανισμό που επανακάμπτει τώρα τελευταία στο δυτικό κόσμο και εμφανίζεται είτε με τη μορφή ου φεμινισμού, είτε της πολιτικής ορθότητας, είτε- ακόμα και σήμερα- της θρησκείας.  Και φυσικά την ίδια στιγμή που επανακάμπτει αυτός ο πουριτανισμός προωθείται από κάποιους κύκλους  η ομοφυλοφιλία ως το πολιτικά ορθό μοντέλο και όπου θα πρέπει να ανεχόμαστε ακόμα και τις πιο ακραίες και κραυγαλέες μορφές της, διαφορετικά θα είμαστε “ομοφοβικοί, καθυστερημένοι” κλπ….

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *