Σωτήρης Καλυβάτσης: «Γι’ αυτό “τα σπάσαμε” με τον Αντώνη Κανάκη» !

Life style Uncategorized Ειδήσεις life Τηλεόραση

 Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στην Ελεονώρα Μελέτη, όπου και αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη, αλλά και στο πως βίωσε την περίοδο της καραντίνας.

Αρχικά, ερωτηθείς για το εάν έχει ακούσει κάτι για κάποιον, το οποίο τον έκανε «να πέσει από τα σύννεφα», δήλωσε πως πλέον δεν υπάρχει κάτι που να τον σοκάρει. «Τα ακούμε και τα καταπίνουμε και πάμε παρακάτω. Πιστεύω πως έχουμε να δούμε και άλλα», είπε χαρακτηριστικά.

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τι αποκάλυψε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη

Σε ό,τι αφορά την περίοδο της καραντίνας, ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι ήταν ένας χρόνος τον οποίο χάρηκε καθώς τα προηγούμενα 4-5 έτη δούλευε ασταμάτητα. «Το είδα σαν δώρο ,το διασκέδασα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τις πρώτες μέρες που ήρθε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, το 2007. Όπως αποκάλυψε, ο λόγος της μετακόμισης ήταν η λήξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε τέλος και για τη σύντροφό του, Υρώ Λούπη. Εξομολογήθηκε ότι στην καραντίνα κύλησαν όλα ήρεμα μεταξύ τους και αποκάλυψε πως αυτός είναι που «μπαίνει στην κουζίνα» στο σπίτι.

ΠΗΓΗ: www.enimerotiko.gr