Σοκ στην Καλαμάτα: Ισχυρή έκρηξη με 3 νεκρούς και τραυματίες σε ταβέρνα (video)

Ειδήσεις Μεσσηνία

Τρεις γυναίκες που έχασαν την ζωή τους και δύο ακόμη άνθρωποι που τραυματίστηκαν είναι ο θλιβερός απολογισμός από μια ισχυρή έκρηξη σε ταβέρνα της πόλης μας. Το τραγικό γεγονός συνέβη σε ταβέρνα στην διασταύρωση των οδών Σανταρόζα και Ηρώων στην Καλαμάτα.

Η έκρηξη φαίνεται πως προήλθε από μια φιάλη προπανίου και τα θύματα είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 ετών, αλλά και η 53χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ οι- ευτυχώς εκτός κινδύνου-τραυματίες είναι ο 53χρονος ιδιοκτήτης της ταβέρνας και μία 27χρονη.

 Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. ενώ έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν τη μεγάλη αυτή έκρηξη διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Πάντως κάποιες μαρτυρίες κάνουν λόγο για έκρηξη την ώρα που ένα από τα θύματα επιχείρησε να αλλάξει την φιάλη.

Δείτε παραπάνω φωτογραφία από το σημείο της τραγωδίας και παρακάτω ένα βίντεο του Best.tv …

 

Σοκ στην Καλαμάτα – Έκρηξη σε ταβέρνα – Σοβαρά τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Σοκ στην πόλη της Καλαμάτας. Τραγωδία σημειώθηκε καθώς για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία υπήρξε ισχυρή έκρηξη σε ταβέρνα στην οδό Ηρώων και Σανταρόζας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρά τραυματίες, που μεταφέρονται στο Νοσοκομείο.

Gepostet von Best Tv Kalamata am Samstag, 2. Februar 2019

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *