Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο o νικητής του Power of Love, Πάνος Ζάρλας !

Life style Ειδήσεις life

Νεκρός σε τροχαίο ο νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love Πάνος Ζάρλας !

O παίκτης του προηγούμενου κύκλου του Power of Love Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του όταν ενεπλάκη σε τροχαίο στη Συγγρού με τη μηχανή του στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η μηχανή του καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα και αναφέρεται πως ο άτυχος  Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος και έτρεχε με την μηχανή του πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες λένε η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ακόμη και κράνος να φορούσε δεν θα είχε σωθεί και πως το θέμα ήταν τόσο ανατριχιαστικό που μερικοί αστυνομικοί έβαλαν τα κλάματα στη θέα του διαμελισμένου κορμιού του !

Η μητέρα του άτυχου Πάνου πήγε αμέσως στον τόπο του δυστυχήματος με τους αστυνομικούς για να δουν πώς συνέβη και η οικογένειά του κάνει έκκληση για όποιον δει πώς έγινε το δυστύχημα, να το περιγράψει

«Ακριβώς επειδή δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που η μηχανή προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα, η οικογένεια και οι φίλοι του κάνουν έκκληση για οποιοδήποτε αυτόπτη μάρτυρα βρέθηκε στο σημείο κι έχει να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία», ανέφεραν στην πρωϊνή εκπομπή «Ευτυχείτε» της Καινούργιου.

Η τραγική ειρωνεία είναι Μάλιστα αποτυπωμένη στα προφίλ του στα social media. Την ώρα που εκείνος άφηνε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο οι φίλοι του ευχόταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία», καθώς σήμερα έκλεινε τα 27 του χρόνια !

Το νέο έφτασε και στην πρώην σχέση του Στέλλα Μιζεράκη η οποία από τις πρώτες πρωϊνες ώρες είναι σε κατάσταση σοκ, την οποία και ενημέρωσε η παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Τζούλια Καραγιάννη.

Μάλιστα η παραγωγή του Power of Love ετοίμασε ένα βίντεο αφιέρωμα για τον Πάνο που ράγισε καρδιές, το οποίο έπαιξε πριν ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι. Δείτε το παρακάτω….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *