Σήμερα τα καλλιστεία 2019 ! Αυτές είναι οι υποψήφιες Σταρ Ελλάς

Life style Αφιερώματα life

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς – Μις Γιανγκ (Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young), είναι-ως γνωστόν- ο μακροβιότερος διαγωνισμός καλλιστείων στην Ελλάδα…

Οι νικήτριες του διαγωνισμού κάθε χρόνο εκπροσωπούν την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς Μις Υφήλιος, Μις Κόσμος, Miss International και Μις Ευρώπη. Μάλιστα, πολλές από αυτές έχουν καταφέρει να πάρουν τους κορυφαίους τίτλους, όπως το έκανε και η Σταρ Ελλάς  Ειρήνη Σκλήβα το 1996 !

Φέτος, ο θεσμός «Ελληνικά Καλλιστεία» αλλάζει σχετικά καθώς οι διοργανωτές Βασίλης Πρεβελάκης και Αναστάσιος Τρανούλης τον προσαρμόζουν στα νέα δεδομένα της εποχής, ώστε να αναδεικνύονται ρεαλιστικά υγιή πρότυπα τα οποία να συμβαδίζουν με την εποχή μας.

Μία από τις αλλαγές έχει να κάνει και με το μέρος διεξαγωγής των καλλιστείων, καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο κέντρο διασκέδασης. Έτσι σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, θα μάθουμε ποια θα είναι η επόμενη Star Hellas στο θέατρο “Alhambra”, της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου.

Παρουσιάστρια  η Μαρία Κορινθίου


Παρουσιάστρια της βραδιάς των καλλιστείων, θα είναι η γνωστή σέξι ηθοποιός Μαρία Κορινθίου. Σε βραδιά διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες εκτός από την εμφάνισή τους, θα μας δείξουν και τα ταλέντα τους !

Ηθοποιοί, συγκροτήματα κι επώνυμοι τραγουδιστές θα εμφανιστούν στη σκηνή, ενώ η βραδιά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, «Μαζί για τη Ζωή».

Γνωρίστε καλύτερα-και θαυμάστε το κάλλος τους- τις υποψήφιες των ελληνικών καλλιστείων για «Star Ηellas/Μiss Hellas/Miss Young 2019» στο σύνδεσμο παρακάτω…

https://www.iefimerida.gr/zoi/kallisteia-2019-oi-ypopsifies-star-ellas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *