Πως ο φασιστικός άξονας εκμεταλλεύεται τον κορονοϊό για την αντεπίθεσή του !

Διακυβέρνηση Διεθνή Ελλάδα Εξ. Πολιτική Πολιτικά

Δεν θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να πούμε με σιγουριά αν οι Κινέζοι δημιούργησαν επίτηδες ή όχι τον δολοφονικό κορονοϊό, ωστόσο όταν λέμε ότι τον δημιούργησαν εννοούμε με φυσικό τρόπο (την κατανάλωση άγριων ζώων την οποία άφηναν ελεύθερη) και όχι σε εργαστήρια κλπ., όπως ακούστηκε.

Μπορούμε όμως να είμαστε βέβαιοι ότι ο φασιστικός Κινεζορωσικός άξονας χρησιμοποιεί τη δεδομένη στιγμή τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις του σαν εργαλείο αντεπίθεσης για την παγκόσμιας κυριαρχία του την οποία προετοιμάζει εδώ και χρόνια υπό την πλήρη ύπνωση της δύσης.

Θυμίζουμε και πάλι λοιπόν ότι οι Κινέζοι απέκρυπταν, και μέσα στη χώρα τους, τον ιό στο αρχικό του στάδιο και έκαναν διώξεις και λογοκρισία σε γιατρούς που προειδοποιούσαν για το τι πρόκειται να έρθει.

Στη συνέχεια κατηγορούσαν τις όποιες λίγες χώρες θέλησαν να κλείσουν τα σύνορα στην Κίνα ως ρατσιστικές αντικινέζικες, λέγοντας πως δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος…

Με λίγα λόγια είναι πιθανόν να μην το έκαναν από την αρχή επίτηδες, αλλά να έκριναν στη συνέχεια πως είναι προς το συμφέρον τους να επεκταθεί ο ιός σε όλον τον κόσμο και ειδικά σε Ευρώπη, ΗΠΑ αλλά και στην Ιαπωνία ! Δεν το πιστεύετε ;

Θα μου πείτε πως και γιατί τους συμφέρει να επεκταθεί ο κορονοϊός σε αυτές τις χώρες, όπως και επεκτάθηκε ; Τους συμφέρει διότι Ρωσία και Κίνα είναι ακόμα αδύνατες οικονομικά υπερδυνάμεις σε σχέση με τον ανεπτυγμένο κόσμο της δύσης και αυτό κάνει, μέχρι στιγμής, πιο δύσκολη την παγκόσμια κυριαρχία τους.

Αυτό που μπορεί λοιπόν να πετύχει ο εξαγώμενος κορονοϊός (πέρα από τους θανάτους) είναι οικονομικές κρίσεις και καταστροφές σε συγκεκριμένες δυτικές μεγάλες δυνάμεις (όπου μάλιστα σε κάποιες κυβερνούν και αμφιλεγόμενοι ηγέτες, τύπου Τραμπ και Τζόνσον) ή ακόμα και μια παγκόσμια οικονομική κρίση.

Tο επιχείρημα πως από μια οικονομική καταστροφή θα χτυπηθεί και η ίδια η Κίνα, ίσως και η Ρωσία, μπορεί εύκολα να απαντηθεί από έναν οξυδερκή  άνθρωπο, διότι πολύ απλά μια εξίσωση των οικονομιών προς τα κάτω είναι πάντα προς το συμφέρον της αδύνατης οικονομικής χώρας, όταν αυτή θέλει να «χτυπηθεί» με τις δυνατές χώρε.

Εξάλλου οι Κινέζοι, μόλις είχαν ήδη εξαπλώσει τον ιό στην Ευρώπη, πήραν αυταρχικά μέτρα (που μόνο μια δικτατορία μπορεί να λάβει) για να περιορίσουν τη ζημιά. Και όταν λέμε τη ζημιά εννοούμε κυρίως την οικονομική, καθώς η Κίνα είναι ενάμιση δισεκατομμύριο άνθρωποι, οπότε αυτό το απάνθρωπο καθεστώς δεν ενοχλείται και πολύ, αν πεθάνουν και μερικοί. Κλασσική κομμουνιστική φιλοσοφία

Και τώρα τι κάνουν οι Κινέζοι ; Διαρρέουν θεωρίες συνωμοσίας πως τον κορονοϊό στη χώρα τον έφεραν Αμερικανοί στρατιώτες, δείγμα ενοχής για κάτι και προβοκατόρικης προσπάθειας να μεταθέσουν τις ευθύνες στον εχθρό τους !

Από την άλλη και η Ρωσία έχει μέχρι στιγμής ελάχιστα κρούσματα κορονοϊού, αναλογικά με τον πληθυσμό της, (λίγα παραπάνω από της Ελλάδας τη στιγμή που ο πληθυσμός της είναι περίπου 14 φορές μεγαλύτερος !).

Μπορεί κανείς να μην υποψιαστεί ότι η Ρωσία γνώριζε κάτι επί του θέματος πιο πριν από τη δύση, από την σύμμαχό της Κίνα, και φρόντισε και προφυλάχθηκε έγκαιρα με κάποιον τρόπο ;

Έτσι καταλήγουμε στο ότι οι οικονομικές κρίσεις που πιθανόν να έρθουν στον ανεπτυγμένο κόσμο, θα είναι βούτυρο στο ψωμί των Ρωσοκινέζων συνεχιστών των κομμουνιστών, προκειμένου να σχεδιάσουν τη μεγαλύτερή τους επίθεση στον δημοκρατικό κόσμο ως τώρα.

Υπερβολές ; Σας λέμε λοιπόν ότι αυτή η επίθεση  ξεκίνησε ήδη από τα διάφορα πιόνια της Ρωσίας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς αυτή έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια να έχει φιλικούς της πολιτικούς ή και πράκτορές της μέσα σε δυτικές χώρες !

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟΥ

Χαρακτηριστικό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο εφημερίδας που πρόσκειται στον Μητσοτάκη

Καθόλου τυχαίο που μια σειρά από Ρωσόφιλες κυβερνήσεις όπως της Ιταλίας (κυβερνούν οι ακροδεξιοί της Λέγκας με τα Πέντε Αστέρια), της Ισπανίας (η Ισπανική πρώτη φορά αριστερά του αριστερόστροφου Σάντσεζ και των ακροαριστερών Podemos, αλλά και του θλιβερού ρωσόφιλου Μακρόν της Γαλλίας, συν κάποιες άλλες μικρές χώρες όπως η Πορτογαλία, ζήτησαν την έκδοση ευρωομολόγου για την κορονοϊό.

Πρόκειται για μια απαίτηση που, αν γίνει πραγματικότητα, μπορεί πραγματικά να τινάξει στον αέρα την ευρωζώνη και ίσως και την Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι που βέβαια είναι το όνειρο όλων των ρωσόφιλων φασιστών (μαύρων και κόκκινων) !

Και φυσικά από μια τέτοια προβοκάτσια δεν θα μπορούσε να λείπει ποτέ και η πιο ακραιφνώς ρωσόφιλη χώρα, η Ελλάδα μας του θλιβερού καθεστωτικού αθύρματος που λέγεται Μητσοτάκης ! Άλλωστε μπορούμε να θυμηθούμε ότι αυτή την προβοκατόρικη απαίτηση την είχε και ο ΓΑΠ στη θητείας του ως πρωθυπουργός, αλλά και ο Τσίπρας, κυρίως ως αντιπολίτευση.

Ας εξηγήσουμε όμως κάποια πράγματα για να καταλάβετε τι θα σημαίνει ευρωομόλογο και τι κακό μπορεί να προκαλέσει στην Ευρωπαϊκή Ενωση

Πρώτον ένα κοινό ευρωπαϊκό ομόλογο που θα βγαίνει στις αγορές εκπροσωπώντας και τις 27 οικονομίες της Ε.Ε. θα έχει μοιραία μεγαλύτερο επιτόκιο από τα ομόλογα των αναπτυγμένων χωρών, κάτι που θα ζημιώνει μακροπρόθεσμα τις ανεπτυγμένες χώρες,αλλά και όλη την Ευρωπαϊκή οικονομία.

Δεύτερον το ευρωομόλογο σημαίνει ότι ουσιαστικά το κόστος για την όποια μελλοντική δημοσιονομική εκτράχυνση κάποιων χωρών, που μπορεί να συμβεί και πάλι, θα το πληρώνει σύσσωμη η ευρωζώνη και όλες οι χώρες της.

Και αν συνυπολογίσουμε ότι πλέον χαλάρωσε έως καταργήθηκε και η δημοσιονομική πειθαρχία στην Ε.Ε., λόγω κορονοϊού, ο καθένας μπορεί να καταλάβει πόσο θανάσιμος κίνδυνος θα είναι ένα ευρωομόλογο για την Ε.Ε. και τι οικονομικό χάος θα μπορούσε να επιφέρει…

Το χάος όμως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο πιστεύουμε πως δεν θα είναι μόνο οικονομικό, διότι οι βόρειες χώρες και οι λαοί τους θα αντιδράσουν που θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν και πάλι τα χρέη άλλων χωρών (λογικά του νότου) και αυτό θα σημαίνει την περαιτέρω άνοδο εθνικιστικών ή αντιευρωπαϊκών δυνάμεως σε αυτές τις χώρες.

Ιδανικό σκηνικό λοιπόν για νέα Brexit και περαιτέρω αποσύνθεση της Ε.Ε. κάτι που είναι το όνειρο κάθε ρωσόφιλου ! Και να γιατί οι πιο ρωσόφιλοι της Ευρώπης ζητούν ευρωομόλογο και να γιατί το ήθελαν κάποτε ο ΓΑΠ, Ο Τσίπρας και πλέον και ο Μητσοτάκης

Και πόσοι ελλεεινοί μπορεί να είναι οι λαϊκιστές Ιταλοί και Ισπανοί κυβερνώντες που, με την αβλεψία και την ανικανότητά τους, μετέτρεψαν τις χώρες τους σε νεκροτομεία και τώρα έρχονται να ζητήσουν ευρωομόλογο και να κατηγορήσουν τη Γερμανία και την Ε.Ε. για έλλειψη αλληλεγγύης  επειδή-τουλάχιστον προς το παρών-τους λέει όχι ;

Καθόλου τυχαίο επίσης που ξεκίνησαν και πάλι-και με μεγάλη ένταση-τα αντιγερμανικά και αντι-Μέρκελ δημοσιεύματα, ειδικά στην Ελλάδα, αλλά και από όλους τους Ρωσόφιλους της Ευρώπης. Η αφορμή είναι η πολύ σωστή άρνηση της Γερμανίας στα Ευρωομόλογα και ο κορονοϊός.

Έτσι η Γερμανία και η Μέρκελ προβάλλονται και πάλι από όλους αυτούς από ξεροκέφαλοι, έως απάνθρωποι ή και…ναζιστές, επειδή δεν δέχονται το ευρωομόλογο, ενώ επιστρατεύονται και αισχρά fake news πως Ε.Ε. και Γερμανία δεν βοηθούν καθόλου τις πληγείσες χώρες ή και πως η Γερμανία κατάσχει τάχα φορτία με υγειονομικό υλικό (κάτι που στην πραγματικότητα έκανε η Ιταλία και λίγες ακόμα χώρες).

Αυτός και προφανώς δεν είναι ένας ανθρώπινος, ούτε πατριωτικός, ούτε αντιμπεριαλιστικός ανιγερμανικός όπως πλασάρεται από αυτούς που τον προπαγανδίζουν, αλλά ένας εντελώς κοκκινόμαυρος φασιστικός αντιγερμανισμός και ένας ρωσοκινέζικος αντιγερμανισμός !

Απόδειξη αυτού ότι, τουλάχιστον στα Ελληνικά ΜΜΕ, η Κίνα που είναι η υπεύθυνη της τραγωδίας όχι μόνο δεν κριτικάρεται αλλά και πλασάρεται ως καλό πρότυπο (με τα μέτρα που πήρε και καταπολέμησε τάχα τον ιό) ή και ως φιλάνθρωπη, καθώς στέλνει μάσκες και γιατρούς σε κάποιες άλλες χώρες !

Όταν δε βλέπεις τον υπερδεξιό υπουργό υγείας Κικίλια να ευχαριστεί γλειωδώς τους Κινέζους κομμουνιστές-για την πενιχρή ποσότητα 500.000 μασκών που μας έστειλαν-τότε συνειδητοποιείς ότι τρύπησε και ο πάτος στην Ελληνική πολιτική !