Οι Ρωσόδουλοι του ΚΚΕ αποκαλύπτονται κι’άλλο !

Ελλάδα Εξ. Πολιτική Πολιτικά

Λίγοι έχουν καταλάβει στη χώρα μας τον πραγματικό λόγο ύπαρξης των ακροαριστερών κομμάτων (εν προκειμένω τα ισχυρότερα είναι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) και μάλιστα δεν έχουν καταλάβει ούτε καν όλοι οι αντιαριστεροί και αντικομμουνιστές.

Ο βασικός λόγος ύπαρξή τους είναι λοιπόν η προώθηση μέσα στη χώρα των ρωσικών γεωπολιτικών θέσεων και συμφερόντων, αλλά και η προώθηση των συμφερόντων μιας αστικής τάξης (ολιγαρχίας) που σχετίζεται με τον άλφα ή βήτα τρόπο με τον χώρο της αριστεράς και τους Ρωσοκινέζους. Αυτά βέβαια τα έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές από εδώ (από τους ελάχιστους είμαστε στην Ελλάδα που τα λέμε) και δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε τη δεδομένη στιγμή πως και γιατί…

Σήμερα θα ασχοληθούμε με Το ΚΚΕ που είναι η «μήτρα» όλων των σοβιετικόδουλων και ρωσόδουλων κομμάτων στην Ελλάδα. Το ΚΚΕ λοιπόν, μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου και μέχρι και πριν λίγα χρόνια, έκανε μια καλυμμένα ρωσόφιλη προπαγάνδα σε όλα τα διεθνή και διμερή ζητήματα, με την έννοια ότι προπαγάνδιζε τις Ρωσικές θέσεις χωρίς να εγκωμιάζει ή να υποστηρίζει ανοιχτά τη Ρωσία των Γέλτσιν και Πούτιν.                                            

Ωστόσο το κόμμα του αχυρανθρώπου της Παπαρήγα, Κουτσούμπα άρχισε να αποκαλύπτεται ως ρωσόδουλο πριν τρία χρόνια που ξέσπασε το Ουκρανικό ζήτημα καθώς δεν δίστασε να στηρίξει ανοιχτά την κατοχή της Κριμαίας και τον πόλεμο των αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία ! Επιπλέον αντιτάχθηκε σθεναρά στις διεθνείς κυρώσει κατά της Ρωσίας και όλα αυτά τα έκανε με το επιχείρημα πως οι Ουκρανοί είναι φασίστες (οπότε συνεπάγεται πως η Ρωσία του Πούτιν είναι δημοκρατική και έχει κάθε δικαίωμα να διαμελίζει ξένα κράτη και να ξεκινάει πολέμους στο όνομα της προστασίας μειονοτήτων) !

Το ουκρανικό ζήτημα παραμένει ακόμα ανοιχτό και φλέγων, αλλά όποιος παρακολούθησε μια εκπομπή με καλεσμένη τη..γνωστή και μη εξαιρετέα Λιάνα Κανέλλη πριν λίγες ημέρες στον ΣΚΑΪ μπορεί κάλλιστα να έχει διαπιστώσει το μέγεθος της ρωσοδουλείας του ΚΚΕ. Η Κανέλλη λοιπόν μεταξύ άλλων που είπε-κατά Ευρώπης και ΗΠΑ, όπως συνήθως- δεν δίστασε να χλευάσει τους Βρετανούς για την οξεία αντίδρασή τους στο θέμα της δηλητηρίασης του πράκτορά της και της οικογένειάς του από τους Ρώσους (δηλαδή από το καθεστώς της Μόσχας) ! Ενώ κατέληξε εγκαλώντας τους δυτικούς διότι δεν έδωσαν συγχαρητήρια στον Πούτιν για τη νίκη του στις στημένες ρωσικές προεδρικές εκλογές !

Και είναι στημένες οι Ρωσικές εκλογές, όχι μόνο γιατί εκεί φέρεται να έλαβαν χώρα και πάλι πρακτικές νοθείας. Για να θεωρηθούν δημοκρατικές εκλογές μιας χώρας θα πρέπει να εκπροσωπούνται όλα τα ρεύματα και οι ιδέες (τουλάχιστον οι εντός δημοκρατικού τόξου), χωρίς απαγορεύσεις και στη Ρωσία όποιος αντιπολιτεύεται σοβαρά τον Πούτιν, όχι μόνο δεν μπορεί να κατέβει σε εκλογές, αλλά καταλήγει στη φυλακή ή και στον τάφο ! Πιο πρόσφατη περίπτωση προφανώς και είναι αυτή του Ναβάλνι (που είναι η μοναδική σοβαρή αντιπολίτευση στον Πούτιν) που του απαγορεύτηκε η κάθοδος στις εκλογές και τελικά συνελήφθη…

Έτσι οι μοναδικοί αντίπαλοι του Πούτιν στις ρωσικές εκλογές ήταν ένας κομμουνιστής, ο φασιστοναζί Ζιρινόφσκι (που αμφότεροι είναι στην πραγματικότητα όργανά του), κάποια πορνοστάρ (!), ένας φρουτέμπορος κλπ… Για αυτήν λοιπόν την παρωδία εκλογών οι ΚΚέδες εγκαλούν την Ευρώπη που δεν δίνει συγχαρητήρια στον Πούτιν !

Το δυστύχημα είναι πως όχι μόνο δεν βρίσκεται κανένας να τα πει αυτά και να τολμήσει να ξεσκεπάσει αυτούς τους κόκκινους φασίστες, αλλά ότι γενικά οι «μαυροκόκκινοι» έχουν περάσει και τις απόψεις τους ως πλειοψηφικές στον Ελληνικό λαό. Και είναι φυσικά προφανές πως το κόκκινο και το μαύρο άκρο ταυτίζονται όσο ποτέ άλλοτε λόγω ακριβώς της ρωσοφιλίας τους και του αντιδυτικού μένους τους. Βλέπετε και τα δύο άκρα «μυρίζονται» πάντα τον φασισμό και κάθε είδους αυταρχισμό, θέλγονται από αυτόν και τον υπηρετούν πιστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *