Η έξαρση και αποκτήνωση της εγκληματικότητας και το βαθύ κράτος

Διακυβέρνηση Ελλάδα Πολιτικά

Απ’όλα έχει το μενού της εγκληματικότητας τις τελευταίες εβδομάδες ή τον τελευταίο μήνα, όπως βιτριόλια, παιδεραστές, βιαστές, αιμομίκτες, απαγωγές ανηλίκων και δολοφόνους ψευτογιατρούς

Μια έξαρση και αποκτήνωση της εγκληματικότητας που μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν μπορούμε να τη χρεώσουμε στους ξένους καθώς αυτά τα περιστατικά αφορούν Έλληνες.

Δεν είμαι ειδικός για να αποφανθώ που οφείλεται όλη αυτή η τωρινή έξαρση, αλλά ξέρω ένα πράγμα πως δηλαδή η ατιμωρησία που επικρατεί-ειδικά με τον νόμο Παρασκευόπουλου και τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ-μπορεί να κάνει την κατάσταση πολύ χειρότερη στο μέλλον.

Είναι αυτονόητο (και το φωνάζαμε όταν έγινε πέρσι ο νέος ποινικός κώδικας) ότι οι διάφοροι εγκληματίας, βιαστές, ανώμαλοι, μπαχαλάκηδες, τρομοκράτες κλπ. μπορεί να αποθρασυνθούν χειρότερα και να αποκτηνωθούν περισσότερο, όταν ξέρουν ότι μπορεί να τη γλιτώσουν φθηνά ακόμα και για πολύ ειδεχθή εγκλήματα !

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε, όπως ξεκάθαρα φαίνεται, τον νέο ποινικό κώδικα κατά πρώτον για να πέσουν στα μαλακά ή να αθωωθούν τελείως οι Χρυσαυγήτες υπόδικοι, αλλά και για να πέφτουν στα μαλακά οι διάφοροι ακροαριστεροί μπαχαλάκηδες που συχνά βρίσκουν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και όταν μιλάμε βέβαια για τη δίκη των χρυσαυγητών, για την υπόθεση Φύσσα, να θυμίσουμε ότι ο νέος ποινικός κώδικας μειώνει τις ποινές σε πολιτικούς εγκληματίες και τρομοκράτες, ενώ δυσκολεύει κατά πολύ και τον χαρακτηρισμό μια οργάνωσης ως εγκληματική ! Τι κάνει νιαου, νιάου στα κεραμίδια δηλαδή για Χρυσή Αυγή

Και θα μου πείτε τώρα η πιο αστικοδημοκρατική Νέα Δημοκρατία γιατί δεν αλλάζει αυτούς τους επαίσχυντους νόμους κι’ ενώ είναι έναν χρόνο στην εξουσία; Μα γιατί κατά πρώτον και αυτοί επιθυμούν να πέσουν στα μαλακά οι Χρυσαυγήτες για λόγους που σχετίζονται κυρίως με τη ρωσόφιλη και κινεζόφιλη φύση των χρυσαυγητών, που έχουμε αναλύσει πολλές φορές και στο παρελθόν, και που κάνει το διακομματικό καθεστώς να φέρεται “με το γάντι” στη ναζιστική αυτή συμμορία και σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε σχετίζεται με Ρωσία και Κίνα.

Επίσης η Ν.Δ. δεν θέλει να κυνηγήσει  ιδιαίτερα ούτε καν τους διάφορους ακροαριστερούς μπαχαλάκηδες για τους ίδιους περίπου λόγους που σχίζονται με την πρακτόρικη ρωσική φύση πολλών από αυτές τις οργανώσεις.

Παραμένοντας όμως στα της Χρυσής Αυγής νομίζω ότι μπορούμε περίπου να προβλέψουμε τι ετοιμάζει αυτό το διακομματικό καθεστώς σε ότι αφορά την περιβόητη δίκη της που κρατά εσκεμμένα εδώ και μια πενταετία.

Η πιο πιθανή απόφαση της δικαιοσύνης είναι καταρχήν η καταδίκη του δολοφόνου Ρουπακιά, αλλά και κάποια ποινή στον αρχηγό της συμμορίας  και ηθικό αυτουργό των εγκλημάτων, αλλά όχι και τόσο βαριά. Κατά δεύτερον όμως νομίζουμε ότι επέρχεται αθώωση του Κασιδιάρη αλλά και άλλων κατηγορούμενων χρυσαυγητών.

Για ποιον λόγο νομίζετε ότι έγινε πρόσφατα αυτή η λεπτή επέμβαση μέσα στη Χρυσή Αυγή, η απομόνωση του Μιχαλολιάκου και το στήσιμο του κόμματος του αρχιναζί Κασιδιάρη;

Αυτή η λεπτή επέμβαση έγκειται στο ότι συγκρούστηκε ο εντελώς ρωσόδουλος ναζί-τραμπούκος Κασιδιάρης με τον ναζί-πρώην ασφαλίτη  Μιχαλολιάκο ο οποίος όμως είχε σχετικά πιο εθνικοαπομονωτικές τάσεις από έναν τελείως ξεπουλημένο στη Ρωσία έως και πράκτορά της, Κασιδιάρη.

Έτσι πλέον ο Κασιδιάρης θα μπορεί  ως αθώος και «δικαιωμένος» από τη δικαιοσύνη να διευθύνει ανενόχλητος ένα καινούργιο κόμμα που θα πλασάρεται-εντός και εκτός Ελλάδας- ως πιο μετριοπαθές ακροδεξιό και που θα διεκδικεί ψήφων φασιστών που έχουν πάει στη Νέα Δημοκρατία και στον πολύ ευάλωτο έως γραφικό φασίστα Βελόπουλο.

Από την άλλη η Χρυσή Αυγή αναμένεται να ξαναγυρίσει στο 0,5 %, αλλά τολμούμε να πούμε ότι ο Μιχαλολιάκος «πουλήθηκε» από τους συντρόφους του και όλο το διακομματικό βαθύ κράτος, όχι βέβαια για τα εγκλήματα και τους τραμπουκισμούς του, αλλά για τις όποιες σχετικές αντιστάσεις του στην πλήρη αφομοίωση του κόμματος του από τη Ρωσία !

Τέλος, γυρνώντας στα της εγκληματικότητας, αξίζει να αναφερθούμε στην περιβόητη υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας από μια αμφιφυλόφιλη παιδεραστή στη Θεσσαλονίκη.

Η δράστης λέγεται Ειρήνη Μούρθου (φωτογραφία επάνω), είναι γεννημένη το 1987, κατάγεται από την Ξάνθη, και είναι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβίστρια !

Μετά και από αυτό το τραγικό γεγονός λοιπόν ορισμένοι κύκλοι-και μέσα στη Νέα Δημοκρατία-βρήκαν την ώρα να θέσουν θέμα για γάμους ομοφυλόφιλων και υιοθεσίες ! Να μην παραλείψουμε…

Καθόλου τυχαία-κατά την άποψή μου- έρχεται την ίδια στιγμή και μια διαφήμιση του γνωστού σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλου που προβάλει την ακραία ομοφυλοφιλία και την πατρότητα μαζί ! Δείτε τη παρακάτω…

Λίγοι θα σας πουν βέβαια ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι ένα πανίσχυρο λόμπι που σήμερα έχει τεράστια επιρροή στις αστικές τάξεις του δυτικού κόσμου (οπότε ταυτόχρονα και στον πολιτικό κόσμο). Καθόλου πολιτικά ορθό, έλα όμως που είναι η αλήθεια !