Ανακοίνωση στήριξης του Θαν. Βασιλόπουλου από τη Νέα Δημοκρατία !

Ειδήσεις Μεσσηνία

Την υποψηφιότητα του Θανάση Βασιλόπουλου για τον Δήμο Καλαμάτας στηρίζει και επισήμως η Νέα Δημοκρατία, μετά το πέρας του πρώτου γύρου των Δημοτικών εκλογών !

Εμείς θεωρούμε αυτή τη στήριξη ένα αρνητικό γεγονός που πιθανότατα θα δώσει τη νίκη-κόντρα σε έναν πιο άξιο αντίπαλο- σε έναν υποψήφιο που έχει ως μοναδικό του προσόν το ότι είναι ο συνεχιστής του συστήματος και τον μηχανισμών του Παναγιώτη Νίκα στον δήμο της πόλης μας.

Δυστυχώς η “εκσυγχρονιστική” Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη καταφεύγει για μια ακόμη φορά στον παλαιοκομματισμό και την κομματοκρατία και αυτή τη φορά το κάνει εις βάρος της πόλης μας !

Αναλυτικά η ανακοίνωση, που υπογράφει η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατασσα Κυριακοπούλου αναφέρει:

“Η Νέα Δημοκρατία τηρώντας τη δέσμευση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, όσον αφορά το β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών, στο Δήμο Καλαμάτας στηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο επικεφαλής του συνδυασμού Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”.

Εμείς πάντως στα”αιρετικά” δίνουμε “ψήφο εμπιστοσύνης” στον   Κοσμόπουλο καθώς τον θεωρούμε πιο άξιο και ρίχνουμε “μαύρο’ στον παλαιοκομματισμό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *