Όπως στρώνουν θα κοιμηθούν οι Έλληνες διαιτητές !

Aθλητικά Ποδόσφαιρο

Μου αρέσει που πολλοί ενοχλήθηκαν τελευταία για τον ορισμό ξένων διαιτητών σε αγώνες-τουλάχιστον ντέρμπι- του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά να που ακόμα και σήμερα οι Έλληνες διαιτητές κάνουν ότι μπορούν για να επιβεβαιώνουν τους επικριτές τους !

Μόλις κατά την τελευταία αγωνιστική είδαμε και πάλι διαιτητικά όργια καταρχήν από αυτόν τον απίθανο Λάμπρου  στο Ξάνθη-Λάρισα ο οποίος-να μην κρυβόμαστε- ολοφάνερα προσπαθούσε να κερδίσει η Ξάνθη και να χάσει η Λάρισα αυτό το ματς !

Και τι δεν έκανε ο κύριος Λάμπρου…έδωσε πέναλτι μισό μέτρο έξω από την περιοχή στην Ξάνθη, δύο αυστηρές κόκκινες στην Λάρισα, την ίδια στιγμή που χάρισε κόκκινη κα΄ρτα στην Ξάνθη σε εγκληματικό χτύπημα παίκτη της.

Δεν έχει καμία σημασία τι είδους παράγοντας είναι ο Κούγιας-και εμείς τον έχουμε κατακρίνει για κάποιες πρακτικές του-διότι εδώ έχει 100 % δίκιο που φωνάζει και ζητάει ξένους διαιτητές (παρότι εμείς φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως τα κίνητρα του διαιτητή ήταν στοιχηματικά και να όντως είναι άνθρωπος του Μελισσανίδη, όπως λέει ο Κούγιας).

Κατά δεύτερον είχαμε και στην Τούμπα, στο ΠΑΟΚ-Απόλλων, κάτι απίθανούς βοηθούς διαιτητή οι οποίοι έκοψαν ως off-side κάποιες επιθέσεις του ΠΑΟΚ όπου ο φουνταριστός καλυπτόταν από μισό έως δύο μέτρα !! Και διερωτάσαι φυσικά αν αυτοί οι τύποι είναι τελείως άσχετο με το αντικείμενο του ποδοσφαίρου ή αν το έκαναν επίτηδες…

Έτσι όπως πάνε λοιπόν οι κύριοι Έλληνες διαιτητές όλες σχεδόν οι ομάδες θα ζητούν σε λίγο ξένους διαιτητές (ήδη το κάνουν Παναθηναϊκός και Λάρισα) για τα παιχνίδια τους και οι Έλληνες θα υποβιβαστούν στις μικρότερες κατηγορίες !

Δεν θα είναι αδικία βέβαια γιατί όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν, ωστόσο κάτι τέτοιο θα σημαίνει την πλήρη απαξίωση της Ελληνικής διαιτησίας που θα πέσει στην ανυποληψία και εντός συνόρων, αλλά και εκτός.

 Και αυτό το λέμε διότι σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο είναι η UEFA και η FIFA θα ορίζουν τους Έλληνες διαιτητές μόνο σε αγώνες ελπίδων, νέων, παίδων και futsal !

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *