Υπόθεση Ξάνθη: Είναι αλήθεια, αλλά ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να μιλάει !

Aθλητικά Ποδόσφαιρο

Αμφιβάλλει κανένας- τουλάχιστον καλός γνώστης του θέματος- ότι η ομάδα της Ξάνθης είναι ασαφούς ιδιοκτησίας και πως  έχει δεθεί την τελευταία τριετία στο άρμα του ΠΑΟΚ ; Ή μήπως δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ατρόμητο και για τον Βόλο-ομάδα σφραγίδα- του Μπέου ;

Η καταγγελία του Ολυμπιακού (μέσω του καναλιού του σκοτεινού Μαρινάκη) δεν είναι παρά μια απέλπιδα προσπάθεια του να ανακτήσουν οι ερυθρόλευκοι το παρασκήνιο που τόσο παταγωδώς έχουν χάσει πλέον και που μας είναι πραγματικά άγνωστο το ποιο αποτέλεσμα θα έχει.

Αλλά να μην κοροϊδευόμαστε τώρα…Όλα αυτά που κάνει πλέον ο ΠΑΟΚ παρασκηνιακά, ο Ολυμπιακός τα έκανε στη…χρυσή εικοσαετία στο πολλαπλάσιο και σαφώς λιγότερο καλυμμένα !

Και μόνο αν ασχοληθούμε με το θέμα της διαιτησίας-την πλέον ελέγχει ο ΠΑΟΚ μέσω της ΕΠΟ του Γραμμένου– θα δούμε ότι τουλάχιστον στις μέρες μας υπάρχουν και ξένοι διαιτητές και VAR και ξένη επιτροπεία και τώρα έρχεται και…ξένο VAR !

Έγιναν δηλαδή πράγματα που τα έχει ζητήσει ο  Ολυμπιακός μετ’επιτάσεως και που συμβάλουν στην μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Αντίθετα επί Ολυμπιακής παράγκας τα πάντα λειτουργούσαν ανεξέλεγκτα, στυγνά και κυνικά όσο δεν πάει !

Και όσο για τις ομάδες παραρτήματα, μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξεκινάει πλέον με τρεις, αλλά κάποτε-όχι πολύ παλιά- ο Ολυμπιακός ξεκινούσε με Ξάνθη, Πανιώνιο, Λεβαδειακό, Κέρκυρα και πιο παλιά και με Αιγάλεω και με Ιωνικό και ακόμα και με Ηρακλή !

Μια από τα ίδια με ΕΠΟ, αθλητική δικαιοσύνη, παρατηρητές διαιτησίας, επιτροπές εφέσεων ή και πιο παλιά την ΕΠΑΕ που λειτουργούσαν σε εντεταλμένη υπηρεσία υπέρ του καθεστώτος  Κόκκαλη και Μαρινάκη.

To λιγότερο λοιπόν που μπορούμε να πούμε είναι πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί και το περισσότερο, ότι κανείς τώρα δεν λυπάται τον Ολυμπιακό, πλην των οπαδών του ! Τι να πει τότε και ο δύσμοιρος  Παναθηναϊκός που είναι καταφανώς αδικημένος από τα καθεστώτα και του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ;

Εκεί βέβαια παίζουν ρόλο και οι πολιτικές παρεμβάσεις και παρασκήνιο που μόνο καταστροφές του έχουν προκαλέσει με τους ολιγάρχες του (τύπου Κόκκαλη, Σαββίδη, Μαρινάκη, Μελισσανίδη) ; Αλλά ας μην ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα, καθώς την έχουμε ξανακάνει και είναι και ατελείωτη…

image_pdfimage_print