Υποψήφιος Δήμαρχος ο Θ. Βασιλόπουλος – Επίσημη παρουσίαση Νίκα από Μητσοτάκη

Ειδήσεις Μεσσηνία

Σε καλό κλίμα εξελίχθηκε η εσωπαραταξιακή διαδικασία της δημοτικής παράταξης του Παναγιώτη Νίκα στο δήμο της Καλαμάτας και τελικώς από τις εκλογές Υποψήφιος Δήμαρχος αναδείχθηκε ο Θανάσης Βασιλόπουλος !

Την υποψηφιότητά τους θυμίζουμε ότι  είχαν ανακοινώσει οι Θανάσης Βασιλόπουλος, Νίκος Μπασακίδης, Παύλος Μπουζιάνης και Παναγιώτα Ντίντα και τελικά επικράτησε ο πρώτος.

Για την ιστορία την πρώτη ψηφοφορία πήραν Μπουζιάνης 22, Βασιλόπουλος 16, Ντίντα 9, Μπασακίδης 2, βρέθηκε 1 λευκό και ενώ ψήφισαν 50 από τους συνολικά 53. δεν έδωσαν το παρών οι Γιαννόπουλος, η Μπελογιάννη που έλλειπε στο εξωτερικό και η  Οικονομάκου που είχε ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφια Δήμαρχος.

Στη δεύτερη ψηφοφορία ο Θανάσης Βασιλόπουλος πήρε 28 και επικράτησε, ενώ ο Παύλος Μπουζιάνης 21 και ένα λευκό…Δείτε και το παρακάτω βίντεο…

Στο μεταξύ η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πρόκειται να γίνει από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 7 μμ. στην Τρίπολη.

Την εκδήλωση οργανώνουν οι ΝΟΔΕ Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *