Υποσχέσεις Σπίρτζη για το λιμάνι της Καλαμάτας

Ειδήσεις Μεσσηνία

Τη δημοπράτηση έργων στο λιμάνι Καλαμάτας, προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ,  υποσχέθηκε για μέσα στο 2019 ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης, σε ομιλία του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Ολυμπία. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπίρτζης δήλωσε πως :

«Και βέβαια στα λιμενικά έργα, που είναι σημαντικό για την περιοχή, έχουμε τον νέο λιμένα Πατρών, τις τεχνικές μελέτες νέων έργων στο λιμάνι της Καλαμάτας, που θα επιτρέψουν τη δημοπράτηση του έργου στο τέλος του 2019 προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ. Τις μελέτες για την αντιμετώπιση των φαινομένων διάβρωσης τόσο στην ακτογραμμή Πεταλιδίου Μεσσηνίας, όσο και στην ακτογραμμή του Κορινθιακού Κόλπου, που θα οδηγήσουν σε έργα συνολικού προϋπολογισμού 34,5 εκατομμύρια ευρώ. Και βέβαια έχουμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα, που τρέχει, για την αποκατάσταση ζημιών από τις θεομηνίες, σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ

Συμπλήρωσε ακόμα  ” έχουμε βέβαια και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας που θα το δούμε μαζί με τα υπόλοιπα 23 αεροδρόμια, για να μην κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος και πληρώνει ο ελληνικός λαός τη λειτουργία αεροδρομίων που δεν θα μπορούν να είναι ποτέ βιώσιμα”.

Εμείς θυμίζουμε βεβαίως πως είμαστε σε προεκλογική περίοδο και ότι αυτές οι εξαγγελίες θα έπρεπε να είχαν γίνει νωρίτερα, καθώς το πιθανότερο είναι ότι αυτή η κυβέρνηση σε λίγους μήνες θα αποτελέσει παρελθόν. Οπότε άγνωστο τι θα συμβεί και ποιες θα είναι οι προθέσεις τις επόμενης κυβέρνησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *