Από Τσέρνομπιλ σε Κοροναϊό: Κοινό χαρακτηριστικό η κομμουνιστική αθλιότητα !

Διακυβέρνηση Διεθνή Ελλάδα Πολιτικά

Πέρασαν 34 χρόνια αλλά είναι σαν να μην έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα, διότι απλά οι κομμουνιστές και τα καθεστώτα τους δεν αλλάζουν, είτε στην πιο ορθόδοξη, είτε στην αναθεωρητική τους μορφή, και παραμένουν επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα !

Όπως και τότε με το Τσέρνομπιλ οι Σοβιετικοί έσπειραν την καταστροφή του περιβάλλοντος και τον θάνατο (λόγω των ελλιπών μέτρων ασφαλείας που είχαν προκειμένου εξοικονομούν χρήματα για άλλους σκοπούς ,αλλά και της αρχικής απόκρυψης του γεγονότος), έτσι και τώρα οι Κινέζοι σύντροφοί τους του Κ.Κ.Κίνας δημιούργησαν με τις αθλιότητές τους τον κοροναϊό και τον έσπειραν σε όλο τον κόσμο !

Και παρότι στην εντελώς ελεγχόμενη από τους Κινεζόδουλους και Ρωσόδουλους Ελλάδα  αποφεύγεται από τους πάντες και η παραμικρή κριτική στο Κινεζικό καθεστώς για τη δημιουργία και την εξάπλωση του ιού (είτε ακόμα και η αναφορά στη χώρα από την οποία προήλθε), αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική…

Αν μελετήσουμε το πως ξεκίνησε ο ιός, θα δούμε ενδιαφέροντα πράγματα όπως τα εξής: Στην Κίνα άρχισαν να αναβιώνουν τελευταία κάποιες τριτοκοσμικές δοξασίες που προτρέπουν στην κατανάλωση άγριων ζώων (όπως φιδιών, νυχτερίδων, τίγρεων και άλλων ) ή ακόμα και πιο ήμερων, όπως σκύλων και γατιών προκειμένου να καταπολεμηθούν υποτίθεται αρρώστιες !

Και αυτά τα ζώα μάλιστα συνήθως τα πουλούσαν νόμιμα-και μάλιστα συχνά ζωντανά και προφανώς χωρίς σοβαρούς ελέγχους- σε κάποια μαγαζιά στην Κίνα που σημαίνει ότι αυτή η πρακτική είχε για κάποιον λόγο και την έγκριση ή την ενθάρρυνση του κράτους και του κομμουνιστικού κόμματος.

Στην ουσία δηλαδή πρόκειται για κάτι σαν τα δικά μας σκοταδιστικά και συνωμοσιολογικά αντιεμβολιαστικά κινήματα τα οποία προπαγανδίζουν κυρίως ακροδεξιοί και ακροαριστεροί και που έχουν ολέθριες επιπτώσεις.

Όταν δε εκδηλώθηκαν τα πρώτα κρούσματα αποδείχθηκε ότι οι αρχές της πόλης Γιουχάν-προφανώς μετά από οδηγία του καθεστώτος-απέκρυψαν το γεγονός για αρκετές ημέρες και μάλιστα προχώρησαν και ποινικές διώξεις εναντίον επιστημόνων που αποκάλυψαν έγκαιρα το πρόβλημα και έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου !

Η αλήθεια είναι λοιπόν πως το  κομμουνιστικό καθεστώς λοιπόν εξάπλωσε το πρόβλημα στην Κίνα, και στη συνέχεια στο εξωτερικό, με τις εγκληματικές του πράξεις και τελικά πιάστηκε στον ύπνο και μέσα στη χώρα του.

Και αυτό γιατί και το σύστημα υγεία τους-ειδικά στην πιο απομονωμένη επαρχία-είναι τραγικό, αλλά και γιατί δεν υπήρχαν χώροι και κλίνες για να φιλοξενήσουν τόσους πολλούς ασθενείς.

Έτσι λοιπόν έχτισαν σε χρόνο ρεκόρ νοσοκομεία της πλάκας και άλλους τους εγκατέστησαν σε παμπάλαια ξενοδοχεία. Ένα από αυτά όμως κατέρρευσε προ ημερών με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περίπου 20 άνθρωποι και να τραυματιστούν κοντά στους 60 ! Αυτό και ήταν το κερασάκι στην τούρτα στην αθλιότητα του καθεστώτος…

Όσο για την εξάπλωση του ιού στο εξωτερικό η ευθύνη βαραίνει φυσικά και την Ευρωπαϊκή Ένωση-και ειδικά την αστεία ακροδεξιά κινεζόφιλη κυβέρνηση της Ιταλίας– καθώς αυτοί δεν εδέησαν να σταματήσουν έγκαιρα ή έστω να περιορίσουν αισθητά το εμπόριο με την Κίνα.

Αυτό το έκαναν οι Ευρωπαίοι είτε από τυφλή εμμονή στο να μην θιγεί το εμπόριο και τα άμεσα οικονομικά τους συμφέροντα, είτε από τυφλή κινεζοφιλία από την οποία πάσχει ο δυτικός κόσμος εδώ και κοντά 20 χρόνια…

Έτσι λοιπόν η Ιταλία έγινε το ενδιάμεσο επίκεντρο της εξάπλωσης του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη, αλλά και εκτός Ευρώπης και ο οποίος είναι πλέον και επίσημα πανδημία (με βάση πάντα τον ρυθμό που εξαπλώνεται).

Και, όπως βλέπουμε, εκτός από τους νεκρούς που αναμένεται να αφήσει πίσω του παγκοσμίως, απειλεί και με κραχ τα χρηματιστήρια και την παγκόσμια οικονομία !

Ας επιστρέψουμε όμως και στα της Ελλάδας όπου η κινεζοδουλεία και υποτέλεια του βαθέως κράτος περισσεύει και είναι χειρότερη από τις άλλες χώρες !

Εδώ όχι μόνο κανένα Ελληνικό κόμμα ή στέλεχός του ή ΜΜΕ δεν μιλάει για τις ευθύνες της αγαπημένης τους Κίνας, αλλά αντίθετα πολλοί προσπαθούν με θεωρίες συνωμοσίας και λαϊκίστικη αντικαπιταλιστική δημαγωγία να στρέψουν αλλού τις ευθύνες.

Βλέπε πχ. τον αντιδυτικό φασίστα Τράγκα, τους αριστερούς Πολλάκη, Μπογιόπουλο, καθώς και αριστεριστές καλλιτέχνες τύπου Κραουνάκη (και κάποια παρόμοιας ιδεολογίας sites blogs) οι οποίοι επιστρατεύουν τέτοιες προπαγανδιστικές αθλιότητες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Και δεν μας έφταναν όλα αυτά εν Ελλάδι, αλλά έχουμε και τον Ορθόδοξο ειδωλολατρικό μεσαίωνα που καλεί τον κόσμο να πηγαίνει στις εκκλησίες και να μεταλαμβάνει άφοβα, υποστηρίζοντας πως ο θεός θα φροντίσει για την υγεία τους !

Οι παπάδες είναι τόσο επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία στη συγκεκριμένη φάση που δηλώνουν πως έστω και αν κάνει πέσει κάτω (πχ. κουτάλι ή πρόσφορο) θα το σηκώσουν και θα το δώσουν σε όσους μεταλαμβάνουν (!) και ακόμα πως ακόμα και αν ξέρουν ότι κάποιος πάσχει από κορονοϊό θα τον κοινωνήσουν άφοβα !

Όλα αυτά οι παπάδες τα κάνουν και τα λένε και με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δεν βάζει τον παραμικρό περιορισμό στις εκκλησιαστικές συγκεντρώσεις και ειδικά στην Αγία κοινωνία ,παρά μόνο κάνει παρακλήσεις να προσεύχεται ο κόσμος από το σπίτι του…

Την ίδια στιγμή δε, ακόμα και βουλευτές της ΝΔ. ,όπως η Έλενα Ράπτη, είτε λένε ότι πήγαν να κοινωνήσουν, είτε λένε στον κόσμο να πάει να κοινωνήσει άφοβα, καθώς τον…προστατεύει η Θεία κοινωνία…

Και είναι τελικά πολύ πετυχημένος ο όρος «Νέα θεοκρατία» που έχουν χρησιμοποιήσει κάποιοι στο παρελθόν για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του…φιλελεύθερου πολιτικού τυχοδιώκτη Κυριάκου Μητσοτάκη !

Και τελικά η αθλιότητα αυτής της κινεζόδουλης κυβέρνησης διαφαίνεται και από το γεγονός ότι δεν βάζει κανένα φρένο στο εμπόριο των Κινέζων της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά και ουδείς μάλιστα στη χώρα αναφέρεται σε αυτόν τον κίνδυνο, προκειμένου να μην στενοχωρηθούν οι νέοι αποικιοκράτες !

Μόλις δε ο Κικίλιας είπε ότι η Ελλάδα είναι θωρακισμένη έσκασαν 120 κρούσματα ! Είναι κάτι ανάλογο όπως ήμασταν…θωρακισμένοι και από την οικονομική κρίση το 2009 επί Καραμανλή. !