Τριφυλία: Καταγγελία Λεβεντάκη για ψεύτικες διαδόσεις

Ειδήσεις Μεσσηνία

O υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, και γνωστός επιχειρηματίας, Γιώργος Λεβεντάκη καταγγέλλει  πολιτικό δόλο και υπονόμευση και ανηθικότητα εις βάρος του από  ορισμένους πολιτικούς του αντιπάλους, εξαιτίας κίνησης που-όπως ισχυρίζεται- έγινε με στόχο να τον πλήξει και να εκμεταλλευτεί την ανθρώπινη ανάγκη.

Χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ισχυρίστηκε τα εξής : «Λυπάμαι… Πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα από συνεργάτες μου για μια ανήθικη κίνηση προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ότι έλαβαν κλήση με απόκρυψη από κάποιους ασυνείδητους οι οποίοι διέδιδαν ψευδώς ότι μοιράζονται τρόφιμα στο εκλογικό μας κέντρο στην Κυπαρισσία.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι τα προσωπικά συμφέροντα, ο πολιτικός δόλος και η έλλειψη ηθικής ορισμένων υπερβαίνει τα όρια της ανθρώπινης ανάγκης. Υπονομεύστε και κινηθείτε όπως νομίζετε! Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας για όλη την Τριφυλία».

Εμείς συμφωνούμε και επαυξάνουμε γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι, και στον τόπο μας τη Μεσσηνία, οι ανέντιμες πολιτικές και τα χτυπήματα “κάτω από τη ζώνη” δίνουν και παίρνουν, αλλά και το ότι ορισμένοι κομματικοί και άλλοι κύκλοι δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την ανιδιοτελή υποψηφιότητα του Γιώργου Λεβεντάκη στην Τριφυλία.

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *