Τριαντάφυλλος τα χώνει στην αλαζονική Ηλιάνα !

Life style Ειδήσεις Τηλεόραση

Τριαντάφυλλος τα ζώνει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τι έχει κάνει; Ποια είναι η επιτυχία της;»

Απασφάλισε ο Τριαντάφυλλος για την αλαζονική Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην χθεσινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open “. Ο τραγουδιστής με αφορμή τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το κυνηγητό με τους παπαράτσι στη Μύκονο, αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ποια είναι η επιτυχία του μοντέλου και παρουσιάστριας, αναφερόμενος στην τηλεοπτική της καριέρα !

Ο Τριαντάφυλλος είπε μεταξύ άλλων: «Δηλαδή εσείς που είστε της τηλεόρασης, το Shopping Star είναι πια τόσο τεράστιο; Δεν έγινε και κάτι, δεν θα παρουσιάσει και η Ρούλα Κορομηλά το Fame Story! Χαλαρώστε λίγο! Δεν έγινε και κάτι, όλα καλά, μην τρελαίνεστε! Εξηγώ ότι έρχεται από μία αποτυχία, που ήταν στο Love Island;

 Ούτε το τηλεκοντρόλ μου δεν το έβλεπε. Πήγαινα να το βάλω και άλλαζε! Βρε πολύ όμορφη και πολύ καλή είναι, αλλά σου λέω δεν έγινε και κάτι, κάτσε να δούμε, γιατί η Βίκυ Καγιά είναι η Βίκυ Καγιά! Είναι σταρ!» είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Για να προσθέσει, απευθυνόμενος στον Φοίβο Παπαδάκη: «Από αποτυχία σε αποτυχία δεν γίνεται. Είναι άλλο ένας τραγουδιστής όπως ο Ρέμος που έχει αφήσει ιστορία, μπορεί του χρόνου να μην κάνει ένα τραγούδι ή εδώ και ένα χρόνο να μην έχει κάνει επιτυχία, αλλά είναι ο Ρέμος… κι άλλο που μου λες για την Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουΤι έχει κάνει η Ηλιάνα; Ποια είναι η επιτυχία της; Το Love Island; Σε πήγα πίσω γιατί το κρατάω μέσα μου».