Το Bachelor και οι «συμπαθείς» σεμνότυφοι και κουλτουριάρηδες !

Life style Τηλεόραση

Αμφισβητεί κανείς ότι η νέα ριάλιτι ανακάλυψη του Alpha, το «Bachelor» είναι ελαφρύ έως και trash πρόγραμμα ή ίσως και μια στημένη κωμωδία ;

Εγώ δεν θα το αμφισβητήσω, αλλά και αρνούμαι να ταυτιστώ με αυτή με αυτή την πανστρατιά των πιο σεμνότυφων, πουριτανικών και κουλτουριάρικων στοιχείων της Ελληνικής κοινωνίας που το κατακεραυνώνουν ή και ζητούν να κοπεί από το ΕΣΡ !

Το χειρότερο είναι ότι πολλοί από αυτούς κρύβουν τη σεμνοτυφία τους πίσω από έναν ψευτοφεμινισμό που λέει-μεταξύ άλλων- πως και καλά υποτιμάει το γυναικείο φύλο, είναι σεξιστικό κλπ.

Δεν τεκμηριώνουν όμως γιατί το υποτιμάει παρά λένε ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι έτσι και δεν τα κάνουν αυτά !

Άραγε τι ακριβώς δεν κάνουν ποτέ οι γυναίκες στον έρωτα ; Δεν φλερτάρουν (έστω και επιθετικά, όπως στο παιχνίδι ή πιο σεμνά) και δεν διεκδικούν έναν άντρα ή δεν παθιάζονται με αυτόν;

Μήπως δεν τυχαίνει και να συγκρουστούν και μεταξύ τους για τα μάτια κάποιου ; Εδώ μόλις πριν από λίγο καιρό κάποια πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο μιας άλλης γυναίκας με την υποψία και μόνο ότι της πήρε τον άντρα !

Προφανώς φυσικά και δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο, αλλά και υπάρχουν πολλές που τα έχουν κάνει, λίγο ως πολύ, όλα τα παραπάνω και με διάφορους τρόπους. Ή μήπως όχι ;

Γιατί λοιπόν σοκάρει όλους αυτούς τους δήθεν όταν αυτό γίνεται δημοσία θέα στην TV ;

Η απάντηση είναι απλή. Είναι οι συγκεκριμένοι είναι ένα μάτσο υποκριτές και δήθεν (με αποκορύφωμα τη Βάνα Μπάρμπα με το γνωστό βίο και πολιτεία που την θεωρώ και μια από τις πιο ανόητες Ελληνίδες !), είτε είναι πραγματικά πουριτανοί που τους σοκάρει η γυναίκα που φλερτάρει ανοιχτά και διεκδικεί στον έρωτα !

Εν τέλει αυτοί που τα λένε αυτά είναι οι πραγματικοί σεξιστές-παρά το φεμινιστικό τους πρόσχημα- που υποτιμούν τις γυναίκες και πολύ λιγότερο το concept του «Bachelor» !

Όσο για το επιχείρημα ότι το concept μοιάζει με χαρέμι, είναι και αυτό λάθος. Και είναι λάθος διότι αφενώς ο «γαμπρός» κατασταλάζει και διαλέγει μόνο μια κοπέλα στο τέλος του ριάλιτι και αφετέρου στα χαρέμια δεν υπάρχουν οι δυναμικές γυναίκες που διεκδικούν, αλλά οι άβουλες που κάνουν ότι τους λέει ο…πασάς.

Εν τέλει λοιπόν αυτοί οι «συμπαθείς» σεμνότυφοι και κουλτουριάρηδες νεοέλληνες (που υπήρχαν σε κάθε εποχή και απαξίωναν τους πάντες και τα πάντα) είναι κάτι χειρότερο ακόμα και από το «Bachelor», το «Big brother” και κάθε ριάλιτι !

Τέλος-πρέπει να το πούμε και αυτό-αν υπήρχε κανένα ανάλογο ριάλιτι για gay ή trans, οι περισσότερο από αυτούς τους κουλτουριάρηδες θα το στήριζαν φανατικά ως συμβολή προς τη… διαφορετικότητα και θα απαξίωναν ως καθυστερημένο και ομοφοβικό όποιον τολμούσε να εκστομίσει οποιαδήποτε αντίθετη άποψη…