Το τερμάτισε η Παπαρίζου: Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα !!

Life style Ειδήσεις life

Πολλά πρόσωπα της Ελληνικής show biz έχουν επιδοθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν ιδιότυπο διαγωνισμό ΛΟΑΤΚΙ αλληλέγγυας παπαρολογίας και αυτό-όπως θα εξηγήσουμε και παρακάτω-δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Έτσι λοιπόν η φανατική αλληλέγγυα κυρία Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πρόσφατα και μεταξύ άλλων πως όλα τα παιδιά γεννιούνται χωρίς φύλλο (άφυλα) !!

Tο πόσο ανόητο είναι αυτό που εκστόμισε δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης, αλλά πιθανώς να εννοούσε κάτι άλλο και να το είπε λάθος λόγω κακής χρήσης Ελληνικών ή μέτριας μόρφωσης. 

Πχ. πως δηλαδή συχνά τα παιδιά και οι έφηβοι συνεχίζουν να διαμορφώνουν τη σεξουαλικότητά τους και σε μεγάλες σχετικά ηλικίες (καθώς μάλιστα μας πληροφορεί υπερήφανα πως η ίδια έψαχνε τη σεξουαλικότητά της τουλάχιστον ως τα 13 της…) που είναι όντως αλήθεια και που αυτό οι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές κλπ.το χρησιμοποιούν για να αυξάνονται.

Είναι όμως πολύ διαφορετικό αυτό από το να λες ότι τα παιδιά γεννιούνται με ρευστό ή χωρίς καθόλου φύλο, κάτι που είναι μια ηλίθια αντιεπιστημονική θεωρία που χρησιμοποιούν τελευταία κάποιες ακραίοι ΛΟΑΤΚΙ (τρανσέξουαλ, τραβεστί και τα τοιαύτα) και φεμινίστριες για να κανονικοποιήσουν τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματά τους.

Το αρχικό μας ερώτημα είναι γιατί η κυρία Παπαρίζου και άλλοι καλλιτέχνες έγιναν ξαφνικά τόσο φανατικοί φιλο-ΛΟΑΤΚΙ ;

Πέρα από το ότι η Παπαρίζου είναι μεγαλωμένη στη Σουηδία όπου ο ΛΟΑΤΚισμός είναι κάτι σαν θρησκεία ή εθνική θεωρία, υπάρχει και κάτι που λίγοι γνωρίζουν και τολμούν να πουν !

Πως δηλαδή οι ΛΟΑΤΚΙ ελέγχουν διεθνώς-και πλέον και στην Ελλάδα-ένα μεγάλο κομμάτι της show biz (και ιδιαίτερα της μουσικής βιομηχανίας) και έτσι όσοι καλλιτέχνες δηλώνουν ΛΟΑΤΚΙ ή αλληλέγγυοι κερδίζουν συγκριτικά πλεονεκτήματα στην καριέρα τους !

Η πιο γνωστή ίσως τέτοια περίπτωση διεθνώς είναι η Lady Gaga,ενώ πλέον και στην Ελλάδα όλο και αυξάνονται αυτές οι περιπτώσεις, βλέπε Παπαρίζου, Φουρέιρα, Βίσση, Μπακοδήμου, Γερμανού, Γαρμπή, Μπεγνής, Μακρυπούλια, Στάνκογλου και άλλοι…

Αυτή είναι λοιπόν η κοινωνία…ισότητας και συμπερίληψης που θέλουν οι ΛΟΑΤΚΙ…Αν τα έχεις καλά μαζί τους ευνοείσαι και αν όχι μειονεκτείς καλλιτεχνικά ή και θάβεσαι !

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *