Το βαθύ κράτος της εκκλησίας σε όλο του το μεγαλείο και οι προβοκάτορες αρνητές !

Διακυβέρνηση Ελλάδα Πολιτικά

Σας κάνει εντύπωση που εν μέσω κορονοϊού η εκκλησία είναι ο πιο απείθαρχος οργανισμός στο να τηρήσει τα μέτρα που συστήνουν οι ειδικοί και η κυβέρνηση και που σήμερα, ανήμερα Θεοφάνια, έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τους νόμους του κράτους ;

Αυτή τη φορά λοιπόν ακόμα και η επίσημη εκκλησία δεν πειθάρχησε δηλωμένα, παρότι έχουν και οι ίδιοι οι παπάδες πολλά κρούσματα (και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκος) ακόμα και θανάτους, και παρότι οι παπάδες είναι στην ουσία δημόσιοι υπάλληλοι.

Αυτό μάλιστα η εκκλησία το έκανε-σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ιερώνυμου-με το χυδαίο επιχείρημα πως και άλλοι δεν πειθαρχούν, οπότε γιατί τα βάζετε με την εκκλησία ; !

Εμάς πάντως αυτό δεν μας κάνει εντύπωση διότι η εκκλησία στην Ελλάδα είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της, καθώς επί 200 χρόνια διαπλέκεται με το κράτος (έχουμε δηλαδή ένα εκκλησιαστικό κράτος και μία κρατική εκκλησία), έχει μια ιδιότυπη ασυλία και ουδεμία κυβέρνηση (πλην του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη με τις ταυτότητες και εν μέρει Α.Παπανδρέου τα πρώτα χρόνια) έχει τολμήσει να συγκρουστεί στοιχειωδώς μαζί της !

Δεν υπάρχει βεβαίως καμία αμφιβολία πως η Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία ζει στο δικό της μεσαίωνα και ότι έχει αποθρασυνθεί, πιστεύοντας ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει μέσα στο κοσμικό κράτος, αλλά εδώ το θέμα μας είναι οι πολιτικοί και ειδικά η κυβέρνηση Ν.Δ. του Μητσοτάκη.

Και μόνο λοιπόν που ο Μητσοτάκης και οι άνθρωποί του  έκαναν τα στραβά μάτια σε μια υγειονομική βόμβα, αυτό μας λέει ότι δεν είναι μόνο ένας κακός και τυχοδιώκτης πρωθυπουργός, αλλά και ένας θλιβερός άνθρωπος ! Έχει κανείς αντίλογο σε αυτά ;

Και το χειρότερο βέβαια είναι ότι μπορεί εντός των προσεχών ημερών να έχουμε-όπως λένε και κάποιοι ειδικοί- έξαρση κρουσμάτων και διασωληνομένων, κάτι που θα σημαίνει και νέα απ’αόριστον παράταση του οικονομικά καταστρεπτικού lock down !

Για αυτό βέβαια ο Μητσοτάκης και οι όμοιοι του δεν δίνουν δεκάρα ,καθώς ξέρουν ότι θα συνεχίσουμε να φυτοζωούμε με τα χρήματα που δίνει η Ε.Ε. και η «κακιά» Γερμανία για την αντιμετώπιση της πανδημίας και επιπλέον πως τα κανάλια και τα ΜΜΕ  που ελέγχει θα συνεχίσουν να τον εξυμνούν και να λένε ότι όλα πάνε καλά.

Εκτιμούμε  πάντως  το ζήτημα της εκκλησίας και της στάσης της κυβέρνησης δεν έχει να κάνει μόνο με την ιδιότυπη ασυλία που είναι γνωστό ότι απολαμβάνει η εκκλησία στην Ελλάδα και τους ψηφοθηρικούς λόγους, με τους πιστούς και τους θρησκόληπτους.

Θεωρούμε πιθανό ο προβοκάτορας Μητσοτάκης  να θέλει να συμβάλει ύπουλα και αυτός στο μεσαίωνα των αρνητών του ιού ! Πως και γιατί όμως ; Γιατί να θέλει να κάνει έμμεσα και ύπουλα κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει επίσημα ως πρωθυπουργός ;

Αρκεί να σας πούμε ότι οι αγαπημένες του Μητσοτάκη  Ρωσία και Κίνα βρίσκονται, με τα ανά τον κόσμο τσιράκια τους, πίσω από τους αρνητές και ο Ιερώνυμος είναι ακραιφνώς ρωσόφιλος και μπορείτε να καταλάβετε πολλά. Ακόμα πιο πολλά καταλαβαίνουμε από το ότι ο Ιερώνυμος έχει αφήσεις ασύδοτους ένα σωρό φασίστες, μεσαιωνικούς αρνητές του ιού παπάδες να λέτε ακόμα και τα πιο ακραία και επικίνδυνα πράγματα για τον ιό και τα εμβόλια.

Πως και γιατί όμως Ρωσία και Κίνα βρίσκονται πίσω από τα δολοφονικά αντιδραστικά  κινήματα των αρνητών και των αντιεμβολιαστών, θα το αναλύσουμε σε προσεχές άρθρο…