1

Τι συμβαίνει στην Ελληνική τηλεόραση ; Λιάγκας και το πάνελ του φανατικά υπέρ ανώμαλων στα σχολεία !

Είναι τόσοι πολλοί που διαπιστώνουν ότι υπάρχει ένα ιδιότυπο ομοφυλοφιλικό λόμπι στην Ελληνική τηλεόραση που δεν πιστεύω ότι μπορεί να λαθεύουμε !

Δεν είναι μόνο ότι η τηλεόραση είναι γεμάτη από φανερούς και κρυφούς ομοφυλόφιλους που είναι καταφανές (σε ποσοστό πολλαπλάσιο από το πραγματικό κοινωνικό ποσοστό τους), αλλά και το ότι αυτοί οι ομοφυλόφιλοι, αλλά και οι αλληλέγγυοι σε αυτούς, εξασφαλίζουν δουλειά στα κανάλια ακόμα και αν εμφανίζονται σε εκπομπές του 2 και 3 % (βλέπε Σεργουλόπουλο-Μελιτά, Αναγνωστόπουλο-Ζαμπέτογλου).

Το άσχημο βέβαια δεν είναι τόσο πολύ αυτό, όσο ότι στα περισσότερα κανάλια γίνεται οργανωμένη ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα από παρουσιαστές και πανελίστες, χωρίς να τολμάει σχεδόν κανένας να διαφοροποιηθεί σε κάτι και μάλιστα προπαγανδίζονται-μεταξύ άλλων-ακραίες και κοινωνικά επικίνδυνες απόψεις.   

Για του λόγου το αληθές, δείτε στο σύνδεσμο παρακάτω το πως παρουσίασε ο Γιώργος Λιάγκας το γνωστό θέμα με τις drag queen (τραβεστί) που μπήκαν σε σχολείο να διδάξουν. Ο εν λόγω παρουσιαστής και όλο το πάνελ του την πέφτουν υστερικά στον καλεσμένο δικηγόρο που καταγγέλλει την παρουσία των ανώμαλων στο σχολείο της συμπρωτεύουσας.

Αντίθετα λίγο αργότερα δίνουν τον λόγο σε έναν (ή μια αφού δεν ξέρουμε πως πρέπει να τους αποκαλούμε) εκ των τραβεστί που κλήθηκαν στο εν λόγω σχολείο, χωρίς να υπάρξει ο παραμικρός αντίλογος στα λεγόμενά του !

https://www.youtube.com/watch?v=_WfiW3mGclg

Το τι συμβαίνει λοιπόν στην Ελληνική τηλεόραση είναι φανερό σε κάθε νοήμονα άνθρωπο, αλλά το ερώτημα είναι γιατί και πως διάολο συμβαίνει αυτό και τα τηλεοπτικά κανάλια αλώθηκαν τόσο πολύ από τους ΛΟΑΤΚΙ και είναι πλέον και ο τελευταίος παρουσιαστής ή πανελίστας υποχρεωμένος να συμμετέχει στην προπαγάνδα τους ;

Υπάρχουν κάποιοι ιδιότυποι ομοφυλόφιλοι αρχηγοί που δίνουν τις κατευθύνσεις ; O Καπουτζίδης ή ο Σεργουλόπουλος ; Υπάρχει κάποιος ιδιότυπος εκβιασμός για όποιον διαφοροποιηθεί από την προπαγάνδα τους πως θα εξοστρακιστούν από το χώρο ; Μήπως δεν είναι έτσι και οι κατευθύνσεις δίνονται από τα κόμματα ή φιλο ΛΟΑΤΚΙ κλίκες μέσα στα κόμματα ; Πως λειτουργεί τέλος πάντων όλο αυτό το σάπιο σύστημα ;

Μπορεί κάποτε να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε όλα αυτά, αλλά το θέμα είναι κατά πρώτον ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση των ανώμαλων έδωσε το παρών και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και πως το πιθανότερο είναι να έχει δοθεί το πράσινο φως από το υπουργείο παιδείας, ενδεικτικά για το τι μέλλον ετοιμάζουν όλοι αυτοί για τα παιδιά και τα εγγόνια μας !

Δεύτερον ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που εργάζονται στην τηλεόραση και που μπορεί να είναι straight και με παιδιά (βλέπε Λιάγκας) είναι χαμερπείς και χωρίς σύστημα αξιών, αφού προκειμένου για την τηλεοπτική τους καριέρα δεν διστάζουν να προπαγανδίζουν επικίνδυνες απόψεις που εν τέλει μπορεί και να μην τις ασπάζονται στην πραγματικότητα.