Τελειώνει πρόωρα το big brother ;

Life style Uncategorized Τηλεόραση

Στον ΣΚΑΙ σκέφτονται να βάλουν πρόωρο τέλος στο Big Brother !

Τα χαμηλά νούμερα του φετινού Big Brother έχουν χωρίσει τους υπευθύνους του ΣΚΑΙ σε δύο άτυπα στρατόπεδο, οπότε και είναι ορατό το πρόωρο τέλος του !

Το ιστορικό αυτό ριάλιτι έκανε αρκετά καλά νούμερα στην περσινή του εκδοχή, οπότε και στο κανάλι του Φαλήρου, πίστευαν και θεωρούσαν πως θα κάνει και φέτος καλά νούμερα, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Η πραγματικότητα της τηλεθέασης ήταν εντελώς διαφορετική, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η συνολικά η τηλεθέαση του καναλιού, γι’ αυτό και συζητούν διάφορες λύσεις που μπορεί να ενεργοποιηθούν.

Σε αυτό το σημείο, όπως αναφέρει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αξίζει να τονίσουμε πως οι υπεύθυνοι του προγράμματος έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες.

Η μία θεωρεί πως το συγκεκριμένο προϊόν είναι καλά στημένο και μπορεί να ανακάμψει και η άλλη που υποστηρίζει πως οι περσινοί παρουσίαση, με την προσθήκη του Ανδρέα Μικρούτσικου, ήταν καλύτερη.

Προς το παρόν δεν έχουν καταλήξει στο τί θα κάνουν, όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, τα επεισόδια να συρρικνωθούν , προκειμένου να γίνει νωρίτερα ο τελικός και έτσι να το ξεφορτωθούν από το πρόγραμμα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *