Τα πάνω κάτω στο Power of Love 2! Είχαν τελικά σχέση πριν μπουν στο παιχνίδι ;

Life style Τηλεόραση

Τα πάνω κάτω στο Power of Love! Είχαν τελικά σχέση οι Κρητικοί πριν μπουν στο παιχνίδι; – Η απάντησή τους και η νέα όμορφη παίκτρια !

 Νωρίς, νωρίς φαίνεται να  βγήκαν τα μαχαίρια στο “Power of love” 2, καθώς πολλοί  παίκτες έχουν αντιληφθεί πως οι- αμφότεροι Κρητικοί-Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου, όχι μόνο γνωρίζονταν και πριν το παιχνίδια, αλλά φαίνεται να έχουν ήδη και  σχέση !

Ο εκρηκτικός Πόντιος μποξέρ Παύλος Παπαδόπουλος λέει έξαλλος στον Γιάννη: «Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου. Όταν τα ψέματα είναι από αρσενικό, είναι 10 φορές χειρότερα από ότι από μια γυναίκα. Μη μου ξαναμιλήσεις». Ο Γιάννης Γεωργίου (Ίον) του λέει σε έντονο ύφος: «Ή παριστάνεις τον ηλίθιο ή είμαι εγώ ηλίθιος»!  Από την άλλη ο Γιάννης Κοπιδάκης απαντά στους συμπαίκτες του: «Όποιος θέλει να μου φέρει αποδείξεις όταν μου μιλάει…»!

Η Μαρία Μπακοδήμου από την πλευρά της ζητά, ως παρουσιάστρια, να μάθει την αλήθεια: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Τον Γιάννη τον ήξερες; Είχες σχέση έξω από το σπίτι του Power Of Love»

Η Αργυρώ απαντά: «Εγώ την αλήθεια θα την πω! Εδώ τώρα θα τα ρίξω όλα στο τραπέζι! Εγώ είμαι δίκαιη κι εμένα δεν θα με κατηγορήσει κάποιος και δεν θα του την πω.»
Δείτε το σχετικό τρέιλερ από το ριάλιτι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *