Τα κανάλια αβαντάρουν τον Κασσελάκη αλλά αυτός πατώνει !

Διακυβέρνηση Εξ. Πολιτική Οικονομία Πολιτικά

Έχουμε ξαναγράψει ότι αυτό το υποτιθέμενο πολιτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Κασσελάκης δεν έχει προηγούμενο σε αυτή τη χώρα, σε ότι αφορά την παρακμή που συμβολίζει, και ότι είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Αυτό πάντως που γίνεται όλο και πιο φανερό είναι η προκλητική αβάντα που του γίνεται από όλα τα κανάλια που όμως καθόλου δεν δείχνει να αποδίδει, καθότι το αγαπημένο τους παιδί πατώνει στις δημοσκοπήσεις και ως κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στην προσωπική του δημοφιλία !

Μιλάμε για ένα ολόκληρο τηλεοπτικό life style απολιτίκ σύστημα εκπομπών-κυρίως πρωινών και μεσημεριανών-που τον υπερπροβάλει και τον αποθεώνει άκρως προκλητικά για λογαριασμό των αφεντικών τους και όχι μόνο αυτό…

Και οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές  του φέρονται «με το γάντι» και είναι βέβαια και φανατικοί υποστηρικτές της ιδιαιτερότητάς του.

Μόλις χθες άλλωστε προβλήθηκε συνέντευξη Κασσελάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου την οποία αυτός ο γλοιώδης σαλταδόρος της πολιτικής την έκανε ουσιαστικά σαν ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ !

Και όλα αυτά για έναν απολιτίκ τύπο από το πουθενά που έρχεται να προβάλει ως βασικότερό του προσόν την ομοφυλοφιλία του και την προβολή της προσωπικής του ζωής και ο οποίος έχει ήδη λαμπόγιαλο και διασπάσει και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ (παρότι πρόκειται για ένα κόμμα από το ποίο ελάχιστα πρροδευτικά πολιτικά και ιδεολογικά στοιχεία μπορείς να βρεις μέσα στις φράξιες του) !

Παρά λοιπόν την αβάντα που έχει ο Κασσελάκης από όλο αυτό το σύστημα των Τσιπρο-Μητσοτάκηδων και του λόμπι των gay που ελέγχει τα κανάλια, ο ΣΥΡΙΖΑ  βυθίζεται στις δημοσκοπήσεις και-ακόμα χειρότερα-ο Κασσελάκης παρουσιάζεται ως ένας από τους πιο αντιδημοφιλείς ηγέτες των κοινοβουλευτικών κομμάτων και μπροστά μόνο από cult φιγούρες της ακροδεξιάς όπως ο Νατσιός και ο Στίγκας !

Με βάση λοιπόν όλα αυτά λοιπόν τα κανάλια και τα αφεντικά τους συνεχίζουν να προκαλούν την Ελληνική κοινωνία με τη χυδαία και δουλοπρεπή συμπεριφορά τους απέναντι στο φαινόμενο Κασσελάκη ο οποίος ούτος ή άλλως προκαλεί με τη σειρά του την Ελληνική κοινωνία με τον τρόπο που υπερπροβάλει την ιδιωτική του ζωή και με τις ακραίες κοινωνικές ιδέες που εκφράζει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *