Τα ζεστά μπαλάκια και η «σφαγή» του Ολυμπιακού

Aθλητικά Ποδόσφαιρο

Όλα τα έχουμε δει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά τον Ολυμπιακό να διαμαρτύρεται επειδή κληρώθηκε στο κύπελλο με τον Άρη δεν το έχουμε ξαναδεί, σε ένα Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν παύει ποτέ να σε εκπλήσσει !

Ο Ολυμπιακός λοιπόν υποστήριξε ότι η κλήρωση ήταν στημένη και ότι οι αντίπαλοί του κληρώθηκαν με πιο εύκολους αντιπάλους. Και εγώ λέω ότι πιθανότατα και να ήταν, διότι την ΕΠΟ την ελέγχει ακόμα ο ΠΑΟΚ και γιατί ο Καραπαπάς του Ολυμπιακού είχε προαναγγείλει αυτήν την κλήρωση δύο μέρες πριν. Ήταν άραγε τυχαίο ;

Αλλά και να ήταν στημένη, γιατί ο Ολυμπιακός κάνει φασαρία ; Μήπως φοβάται τον Άρη ; Κανονικά ο Άρης θα έπρεπε να διαμαρτύρεται για την κλήρωση που του έτυχε κόντρα στον ισχυρότερο αντίπαλο και όχι ο Ολυμπιακός…

Γιατί όπως και να το κάνουμε, όταν είσαι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να δίνεις δεκάρα για μια κλήρωση και απλά να μπαίνεις στο γήπεδο και να κερδίζεις κάθε αντίπαλο και να κατακτάς τίτλους.

Να μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν και να πούμε ωμά την αλήθεια. Είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός χαλάστηκε γιατί ο Άρης είναι φιλική προς αυτόν ομάδα (λαϊκιστή παράρτημα) και ήθελε να παίξει με τον Άρη στον τελικό, όπως θέλει και να βγάλει τον Άρη δεύτερο στο πρωτάθλημα !

Όποιος δεν είναι χαζός σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει εκτιμώντας τις φωνές του Ολυμπιακού για την κλήρωση, όπως και το ότι δίνει παίκτες στον Άρη, αλλά και το ότι ο Ολυμπιακός κατήγγειλε πριν από τον θιγόμενο Άρη το θέμα με την απόπειρα δωροδοκίας παικτών του.

Θα μου πείτε τώρα, μήπως και ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδες παραρτήματα στις οποίες δίνει παίκτες και οι οποίες δεν τον κοντράρουν στα μεταξύ τους παιχνίδια ; Βεβαίως και είχε και έχει ακόμ και αυτές οι αθλιότητες θα πρέπει κάποτε να σταματήσουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και πολύ ορθώς κατήγγειλε ο Ολυμπιακός τη συν ιδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης, διότι ήταν αλήθεια, και δικαίως είχε αυτή την άτυπη τιμωρία του υποβιβασμού η τελευταία, διότι πάντοτε ήταν κολαούζος του πιο ισχυρού.

Εφόσον λοιπόν υπάρχουν ομάδες παραρτήματα, ορθώς τιμωρούνται όπου και αν ανήκουν και-για να πούμε και κάτι αιρετικό (ως «αιρετικά που είμαστε)- και αν ήταν στημένη η κλήρωση του κυπέλλου, καλώς ήταν !

Διότι ακριβώς πρέπει να τιμωρούνται και οι ισχυροί που έχουν τα παραρτήματα και τα ίδια τα παραρτήματα και να μην αφήνονται ασύδοτοι να κάνουν αυτά που κάνουν ! Διαφωνεί κάποιος ;