Τα είπε έξω από τα δόντια για Σχίζα η Παναγιώταρου !

Life style Ειδήσεις

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα όταν τη ρώτησαν για την πρώην σχέση της, Στάθη Σχίζα !

Οι δηλώσεις της…

Μάλιστα, για ακόμη μια φορά, το μοντέλο και επιχειρηματίας ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει κατά καιρούς.

«Εννοείται ότι θα συμμετείχα στο YFSF. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το κομμάτι, γιατί είναι πιο θεατρικό και παραστατικό. Έχεις να δουλέψεις, είναι παραγωγικό. Γενικά μου έχουν γίνει προτάσεις και για reality και για shows. Για το YFSF δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση», δηλώνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σε ερώτηση που αφορά στον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά:

«Παιδιά, ακόμα κάνουμε δηλώσεις για αυτό το θέμα; Έχει τελειώσει αυτό το θέμα, πρέπει να το αποδεχθούμε ομαδικώς».

«Τα ‘χουμε πει, τα ‘χουμε συζητήσει αυτά. Δεν θέλω να μιλάω άλλο για αυτό το κομμάτι. Έχει τελειώσει, ανήκει στο παρελθόν», συμπληρώνει αμέσως μετά, παραδεχόμενη πως αυτή την περίοδο δεν δηλώνει ερωτευμένη.

Όσον αφορά το ζήτημα των influencers και τα περιστατικά φοροδιαφυγής που εξετάζονται από τις ελεγκτικές Αρχές το τελευταίο διάστημα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρει:

«Εγώ είμαι ο εαυτός μου. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το κομμάτι, ούτε θέλω να ασχολούμαι με το τι πληρώνει ο καθένας και τι λεφτά ζητάει. Μακάρι να είμαστε καλά όλοι οι influencers».