Τέλος γι αυτή την σεζόν οι Άγριες Μέλισσες ;

Life style Τηλεόραση

Από: https://www.youweekly.gr/

Οι εξελίξεις για μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του ΑΝΤ1, τις Άγριες Μέλισσες, δεν είναι και τόσο καλές για το τηλεοπτικό κοινό αφού μάλλον θα σημάνουν τέλος γι αυτή την σεζόν! Νέες πληροφορίες ήρθαν στα χέρια μου και θα σας τις μεταφέρω αποκλειστικά μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog.

Ελέω κορωνοϊού τα πάντα έχουν ανατραπεί και στις ζωές μας, στην καθημερινότητά μας αλλά και στο πρόγραμμα της τηλεόρασης. Όλα τα κανάλια έχουν παγώσει τις σειρές τους και διάφορες εκπομπές, εκτός από αυτές που αναφέρονται σε όλες τις εξελίξεις της φονικής πανδημίας, αφού τα γυρίσματα δεν είναι εφικτό να γίνουν μια και τα μέτρα της κυβέρνησης δεν επιτρέπουν πάνω από 2 άτομα πλέον σε κλειστό χώρο αλλά και σε ανοιχτό.

Μια από τις σειρές που έχει παγώσει – με μεγάλη λύπη όλων – είναι και οι Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 και το τηλεοπτικό κοινό – μέσα σε αυτό είμαι κι εγώ – μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα! Όλοι περιμένουν πως και πως να ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα για να δούμε νέα επεισόδια από το Διαφάνι, αλλά αυτό φαίνεται πως θα αργήσει αρκετά.

Το τέλος για τις Άγριες Μέλισσες αυτή τη σεζόν ήρθε στον ΑΝΤ1

Όπως αναφέρουν οι πηγές μου, και θα σας μεταφέρω ακριβώς τι μου είπαν με κάθε επιφύλαξη στο Youweekly.gr και το Vanda’ s blog, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έριξαν στο τραπέζι την πρόταση να ρίξουν τίτλους τέλους στις Άγριες Μέλισσες και τα νέα επεισόδια καλώς εχόντως των πραγμάτων να συνεχιστούν από τη νέα σεζόν, δηλαδή από τον Σεπτέμβρη.

Η αλήθεια είναι πως η απόφαση δεν έχει παρθεί οριστικά κι αυτό ήταν απλά μια πρόταση που έπεσε πριν λίγες ημέρες στο τραπέζι, μιας και βλέπουν πως τα πράγματα δεν καλυτερεύουν και φυσικά θέλουν οι ηθοποιοί και όλοι η ομάδα να μην κινδυνεύσει για κανένα λόγο. Να σας υπενθυμίσω, βέβαια, πως την απόφαση αυτή την πήραν ήδη για μια ακόμα αγαπημένη σειρά του σταθμού…
image_pdfimage_print