Συνολικά 18 ΠΑΕ ελέγχονται για στημένους αγώνες ! Που εδρεύουν…

Aθλητικά Ποδόσφαιρο
Τις 18 φτάνει ο αριθμός των ΠΑΕ που θα ελεγχθούν για συμμετοχή στο κύκλωμα των στημένων αγώνων, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές που έχουμε στον τύπο !!

Η ιστοσελίδα «dikisports» επανήλθε με νεότερο ρεπορτάζ σχετικά με το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού το οποίο έφεραν στο φως η Interpol και η Eurojust και πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι κατά την τριετή έρευνα που διεξήγαγαν οι αρχές ανακαλύφθηκε πως εμπλέκονται ακόμη τρεις ομάδες στο κύκλωμα των στημένων αγώνων.

Αυτό σημαίνει πως οι δύο τους, μαζί με την βοήθεια της Sportradar, κατέληξαν πως οι ελληνικές αρχές πρέπει να ελέγξουν τους αξιωματούχους πέντε ΠΑΕ της Superleague 1 και 13 ΠΑΕ της Superleague 2 !

 Στα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους η αθλητική υπερεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου, του αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών, Κώστα Σπυρόπουλου και του προέδρου Εφετών, Χαράλαμπου Κωτουλόπουλου έχουν εντοπιστεί αλλοιώσεις αποτελεσμάτων ελληνικών αγώνων σε δύο ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα, δύο από την Θεσσαλία, πέντε από την Αττική, μία από την Πελοπόννησο και τρεις από τα νησιά.  Μάλιστα τέσσερις εξ’ αυτών δεν αγωνίζονται πλέον στην SL2…

image_pdfimage_print