Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ και πως ο Τσίπρας έχασε το κόμμα του από το gay λόμπι και όχι μόνο!!

Διακυβέρνηση Ελλάδα Εξ. Πολιτική Οικονομία Πολιτικά

Εδώ στα «αιρετικά» είχαμε αναλύσει από την πρώτη στιγμή το φαινόμενο Κασσελάκη ως μια απολιτίκ ανακάλυψη του Τσίπρα με την οποία και θα μπορούσε να χωθεί κι’άλλο μέσα στη ντόπια και δυτικόφιλη αστική τάξη.

Μα κυρίως είχαμε επισημάνει ότι αυτός ο τύπος έρχεται με βασικό «προσόν» την ομοφυλοφιλία του και που χάρις σε αυτήν θα μπορεί να έχει μόνομη ασυλία (εντός και εκτός Ελλάδας) σε ότι κάνει και να ασκήσει το χειρότερο αυταρχισμό που έχει γνωρίσει η χώρα, αν ποτέ κυβερνούσε.

Ο λόγος είναι βέβαια τα πανίσχυρα gay λόμπι και μέσα στην Ελλάδα, αλλά κυρίως σε Ευρώπη και ΗΠΑ των οποίων τη στήριξη θα είχε σε τέτοια περίπτωση.

https://taairetika.gr/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%8d%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf/

Κάτι ανάλογο πράτει και ο αυταρχικός πρωθυπουργός Μητσοτάκης που-αν και δε δηλώνει ανοιχτά ομοφυλόφιλος- πλασάρει ένα δημοκρατικό φιλελεύθερο, φιλο-ΛΟΑΤΚΙ προφίλ ενώ  και αυτός είναι βέβαια το αντίθετο, δηλ. ένα απολιτίκ αυταρχικό υβρίδιο.

Βλεπόντας ωστόσο έγκαιρα ότι ο Κασεελάκης είναι ένας άσχετος από πολιτική υπερόπτης δικτατορίσκος που οδηγεί στη διάλυση και το κόμμα του, προβλέψαμε ότι το πείραμα Κασσελάκη είναι καταδικασμένο να αποτύχει και αυτό παρά την καραμπινάτη στήριξη που έχει από τα ελεγχόμενα ΛΟΑΤΚΟ-κάναλα και γενικά όλο το κομματικό και μιντιακό σύστημα.

https://taairetika.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%cf%8d%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1/

https://taairetika.gr/%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%b1/

Σε αυτό όμως το σημείο αξίζει να αναφερθούμε πιο λεπτομερώς τι ακριβώς έφερε πολιτικά ο Κασσελάκης-πέρα από τον αυταρχισμό του-και που έκανε ακόμα και τον Τσίπρα να δυσφορήσει.

Κατ’αρχήν οι όποιες πολιτικές θέσεις έχει εκφράσει είναι συχνά αντικρουόμενες μεταξύ τους και δείχνουν ένα μείγμα απόψεων, χωρίς καμία ιδεολογική συνέπεια (καθόλου άσχετο ότι περίπου το ίδιο συμβαίνει και με το ιδεολογικό προφίλ της Ν.Δ. του Μητσοτάκη),κάτι το οποίο σε ένα κόμμα ιδεοληπτικών αριστεριζόντων ήταν αναμενόμενο να  προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις.

Δεύτερο και χειρότερο για αριστερούς είναι ότι υπάρχει πλέον ιδιότυπη κομματική ταύτιση με την κυβερνώσα Ν.Δ. του Μητσοτάκη ! Πως και γιατί συμβαίνει αυτό ;

Είναι γιατί κάτι ενώνει Μητσοτάκη και Κασσελάκη-ως κατασκευάσματα της ντόπιας αστικής τάξης και με σπουδές στις ΗΠΑ- οι οποίοι αποδεδειγμένα γνωρίζονταν από πρίν και μάλιστα ο Μητσοτάκης τον είχε εντοπίσει πριν τον Τσίπρα και ήθελε να τον φέρει στην Ελλάδα και στη Ν.Δ. !

Μα κυρίως αυτό που τους ενώνει είναι οι αγαστές σχέσεις με το πανίσχυρο gay λόμπι Ελλάδας και εξωτερικού και η ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα την οποία με απίστευτο ζήλο υπηρετούν και εφαρμόζουν και οι δύο στη χώρα μας !

Που καταλήγουμε ; Ότι με αυτά και με αυτά Μητσοτάκης και Κασσελάκης έφτασαν να γίνουν συγκοινονούντα δοχεία και με μια αναιμική αντιπολίτευση από τον δεύτερο που γίνεται απλά για να γίνει και κυρίως για δευτερεύοντα θέματα !

Και φυσικά το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο γάμος ομοφυλοφίλων με την παγκόσμια πρωτοτυπία, τον Κασσελάκη να βάζει κομματική πειθαρχία για ένα νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση (κάτι που προκάλεσε τη δυσφορία ακόμα και του Πολλάκη).

Έτσι έφτασε στο σημείο ο Μητσοτάκης να είναι ο πιο ευνοημένος από έναν ημιθανή διχασμένο ΣΥΡΙΖΑ του 10 % και με έναν αρχηγό θετικά διακείμενο προς αυτόν…

Και κάπως έτσι, όχι μόνο βγήκαμε αληθινοί από τις εξελίξεις, αλλά όλα αυτά τα αντελήφθη και ο ίδιος ο Τσίπρας που προσπάθησε να διορθώσει το μοιραίο λάθος του μέσω του τέταρτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεων !

Δηλαδή βλέποντας ο Τσίπρας έναν δικτατορίσκο στην ηγεσία του κόμματος που εκκαθαρίζει τον έναν μετά τον άλλον τους διαφωνούντες, ο οποίος έχει ελάχιστη απήχηση στον κόσμο και που μοιραία οδηγεί το κόμμα σε σύμπλευση με τη Ν.Δ. και  δημοσκοπική κατάρρευση, προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση.

Προσπάθησε λοιπόν να ρίξει τον Κασσελάκη και να προωθήσει στην αρχηγία την ακραιφνώς Τσιπρικιά, αλλά γενικά μετριοπαθή Γεροβασίλη.

Υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο όμως ! Και αυτό διότι ο Κασσελάκης είχε προλάβει να αυτονομηθεί και να  δικτυωθεί εντυπωσιακά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους μηχανισμούς του και αυτό χάρις στη σκληρή κομμουνιστική ομάδα Πολλάκη, Παππά, αλλά και στο gay λόμπι (σε αυτό εντός αλλά και εκτός ΣΥΡΙΖΑ) !

Επιπλέον και το ίδιο το συνέδριο έγινε φανερό ότι δεν το έλεγχε στη σύνθεσή του ο Τσίπρας, αλλά ο Κασσελάκης, γι’αυτό και οι περισσότεροι στράφηκαν κατά της Γεροβασίλη, καθοδηγώντας σε ρητορικούς και πολιτικούς ελιγμούς τον νέο gay Φίρερ Κασσελάκη !

Έτσι λοιπόν η εκλογική αναμέτρηση Κασσελάκη-Γεροβασίλη δεν έγινε ποτέ και ο Τσίπρας συνειδητοποίησε ότι-με το ρίσκο Κασσελάκη που τόλμησε και πήρε-έχει χάσει το ίδιο του το κόμμα από το gay λόμπι και από τη σκληρή κομμουνιστική ομάδα !

Βεβαίως, όπως έχουμε ξαναγράψει, ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα ήταν ένα ανατολικό κόμμα κόμμα ραδιουργίας και προβοκάτσιας, όμως αυτό που έχουμε τώρα με Κασσελάκη είναι μια τερατογέννεση που συνδυάζει την ανατολική κομμουνιστική ραδιουργία με τις όποιες  στρεβλώσεις και την παρακμή της δύσης που είναι ο ΛΟΑΤΚΙ-σμός.

Εκτιμούμε όμως πως λογικά  δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ το εκλογικό 10 %, αφού πέραν των όσων αναφέρουμε παραπάνω, οι Έλληνες-καλώς ή κακώς- δεν είναι ούτε Καναδοί, ούτε Φινλανδοί για να επιβραβεύσουν τέτοια απολιτίκ κατασκευάσματα της πολιτική ορθότητας όπως πχ. Τζάστιν Τριντό και Σάνα Μαρίν.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *