Στη football league με αξιώσεις και σοβαρή διοίκηση η Μαύρη Θύελλα !

Ειδήσεις Μεσσηνία

Αίσιο τέλος φαίνεται πώς έχει το σίριαλ του προβιβασμού στη Football League για την ομάδα της Καλαμάτας και πλέον απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί η άνοδος της ομάδας της πόλης μας στη football league (Τρίτη κατηγορία) !

Αυτό συμβαίνει μετά την δήλωση αδυναμίας συμμετοχής σε αυτή την κατηγορία της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης, όπως φαίνεται και από το παρακάτω έγγραφο το οποίο δημοσίευσαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου :

https://www.facebook.com/1521774074709123/photos/a.1567562970130233/2510152562537931/?type=3&theater

Το γεγονός δεν φέρνει στη μαύρη θύελλα μόνο μια απλή άνοδο που χάθηκε στο γήπεδο και κερδήθηκε στα χαρτιά, αλλά ταυτόχρονα φαίνεται πως η ομάδα είναι σε καλά χέρια (μετά από μια λαίλαπα τυχοδιωκτών που περνούσε επί χρόνια), με ευκατάστατη και σοβαρή διοίκηση η οποία κινήθηκε έξυπνα και διπλωματικά για να διασφαλιστεί η άνοδος της ομάδας !

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ

Θυμίζουμε την πολύ εύστοχη επιστολή του μεγαλομετόχου Πρασσά προς τον υφυπουργό αθλητισμού Αυγενάκη και την επιτυχία του να εξεταστούν οι ομάδες από αρμόδια επιτροπή προτού εφαρμοστεί το γράμμα του νόμου του ΚΑΠ το οποίο δεν ευνοούσε την Καλαμάτα (ανέβαιναν Νίκη Βόλου και Νέστος) !

Το γεγονός ανάγκασε την ομάδα της Χρυσούπολης να δηλώσει από μόνη της αδυναμία συμμετοχής, καθώς φαινόταν μάλλον βέβαιο ότι η ομάδα-με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει- δεν θα έπαιρνε άδεια συμμετοχής.

Αν όμως εφαρμοζόταν απευθείας ο ΚΑΠ που ευνοούσε τον Νέστο, υπήρχε και η πιθανότητα η Μακεδονική ομάδα να μην αποσυρόταν από το πρωτάθλημα, αλλά αυτό να συνέβαινε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος όπου δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Εν ολίγοις με τις κινήσεις της διοίκησης Πρασσά αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο μη ανόδου της Καλαμάτας και της ανώφελης ανόδου μιας ομάδας η οποία αργότερα θα βάραγε διάλυση κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος…

Εμείς δεν θα πούμε ότι η ομάδα μας βρίσκεται πλέον εκεί που της αξίζει, διότι-σαν φανέλα, ιστορία και κόσμο- της αξίζεις να είναι πιο πάνω από την τρίτη τη τάξη κατηγορία !

Η αρχή όμως έγινε και έτσι οι μεγάλες φιλοδοξίες και προοπτικές είναι γεγονός για τη Μαύρη Θύελλα και αυτό μας κάνει να ανυπομονούμε να αρχίσει η σεζόν για να τη δούμε και μέσα στο γήπεδο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *