Στη football league από φέτος η Mαύρη Θύελλα ;;

Ειδήσεις Μεσσηνία

Ευχάριστα για τη Μαύρη Θύελλα ! Πιθανότατα δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημά της football league (τρίτη κατηγορία) Ηρακλής και Κρόνος Αργυράδων και η Καλαμάτα είναι δεύτερη επιλαχούσα να τους αντικαταστήσει !

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης έχει προφανώς  κατεβάσει ρολά, καθώς δεν παρεβρέθη εκπρόσωπός του ούτε στη συνάντηση των εκπροσώπων  της fotball league (και είναι πολύ κρίμα για αυτή τη σημαντική ιστορική ομάδα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…) !

Ωστόσο και για τη νεωφότιστη ομάδα στη football league του Κρόνου Αργυράδων τα περιθώρια στενεύουν και οι ελπίδες για συμμετοχή του σωματείου στη Football League αρχίζουν να λιγοστεύουν !

Μάλιστα την προσεχή Κυριακή (4/8), στις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκλογική συνέλευση του ερασιτέχνη Κρόνου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων, με την προοπτική να βρεθεί κάποιο άτομο που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στην τοπική Α1 ΕΠΣΚ, κάτι που συμβαίνει αδυναμία δήλωσης συμμετοχής στη football league !

Η Καλαμάτα είναι η δεύτερη επιλαχούσα μετά τη Νίκη Βόλου να καλύψει κάποιο κενό στην κατηγορία, από την στιγμή που ο Κρόνος Αργυράδων φαίνεται να μη δηλώνει συμμετοχή στην τρίτη τη τάξει κατηγορία…

Αν συμβεί αυτό, τότε η Νίκη Βόλου θα πάρει τη θέση του ιστορικού  Ηρακλή και η Καλαμάτα τη θέση του άσημου Κρόνου Αργυράδων στην παραπάνω κατηγορία.

Βέβαια, όλα αυτά τα ζητήματα θα απαιτήσουν ακόμη περισσότερο χρόνο και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει το σίριαλ του καλοκαιριού. Όπως και να έχει όμως, αν δεν αλλάξει κάτι αιφνιδιαστικά και απρόοπτα, η ομάδα της πόλης μας θα παίζει κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο στη football league, αντί για την τέταρτη τη τάξει κατηγορία που θα έπαιζε !

 

 

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *