Στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας ο Μιχάλης Αντωνόπουλος

Ειδήσεις Μεσσηνία

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δ. Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος επισκέφθηκε με στελέχη του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών” την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, ΚΑΚ Α.Ε.

Ενημερώθηκε από τους παραγωγούς, τους μόνιμους εμπόρους – καταστηματάρχες, τους χονδρέμπορους αλλά και από το διευθυντή και το προσωπικό της επιχείρησης. Αναφέρθηκε κυρίως στις παλινωδίες των αποφάσεων, στις πολλές αλλαγές προέδρων σε μια θητεία, στην έλλειψη οργανογράμματος στις τεράστιες ζημίες των προηγούμενων χρόνων, στα ποσά που δαπανήθηκαν για την αναμόρφωση του εσωτερικού χώρου χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρχει λειτουργικότητα
και αποτέλεσμα.

Κυρίως αναφέρθηκε στα έντονα παράπονα του συνόλου των επαγγελματιών για τους χώρους στάθμευσης και την έλλειψη σχεδιασμού για μια σύγχρονη παραγωγική αγορά που θα πλεονεκτεί έναντι των μεγάλων αλυσίδων και υπεραγορών που κατακλύζουν την πόλη μας.

Η αγορά και τα δημοτικά σφαγεία είναι σημαντικές παραγωγικές δομές για την ανάπτυξη του δήμου μας αφού από εκεί ζουν χιλιάδες δημότες”, καταλήγει η ανακοίνωση του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών για τον Δήμο Καλαμάτας.

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *