Στα τάρταρα η Μαύρη Θύελλα ! Πως κάποιοι αχρείοι τρώνε τα λεφτά του Πρασσά !

Ειδήσεις Μεσσηνία

Κάποιοι στήνουν μέχρι και τις κάρτες και τα off-side στα ματς της Καλαμάτας και ο Πρασσάς-από την Αμερική- δεν παίρνει χαμπάρι !!

Δυστυχώς αγαπητέ κύριε Πρασσά αυτό που συμβαίνει πλέον στη Μαύρη Θύελλα είναι αδιανόητο και εσύ, αποτραβηγμένος εκεί στην Αμερική, όχι μόνο δεν παίρνεις χαμπάρι αλλά ακούς και τους λάθος συμβούλους οι οποίοι και σε παρασύρουν σε συνεχόμενα λάθη για να σε εκμεταλλεύονται !

Αυτά τα λάθη είναι πχ. η επαναπρόσληψη του μέτριου προπονητή Βούζα, ο οποίος δεν επρόκειτο να βρει δουλειά σε καμιά σοβαρή δουλειά, καθώς και οι συνεχείς μεταγραφές αποτυχημένων μισθοφόρων παικτών !

Η ομάδα κύριε Πρασσά έχει πέσει πλέον στα τάρταρα και ο φετινός υποβιβασμός της είναι δεδομένος διότι πολύ απλά εκτρέφεις μέσα στο σύλλογο αχρείους και λεχρίτες (παράγοντες, παίκτες και προπονητές) οι οποίοι σε παρασύρουν σε λάθη, σου τρώνε τα χρήματα και κονομάνε σχεδόν κάθε Κυριακή από το στοίχημα και τα στημένα ματς, έχοντας ήδη αποφασίσει να ρίξουν κατηγορία την ομάδα της πόλης μας !!

Ο Παπαδημητρίου πήρε χαμπάρι τι γίνεται και έφυγε μόνος του-και πολύ σωστά-αλλά εσύ δυστυχώς κύριε Πρασσά φαίνεται πως δεν παίρνεις χαμπάρι και δεν έχεις και την τόλμη να διώξεις από την ομάδα τα καρκινώματα που τη λυμαίνονται !!

Την ίδια δε στιγμή θέλεις να ξαναφέρεις στην ομάδα τον…μεγιστάνα της Θουρίας  Αγαθοκλή Χριστόπουλο επί ημερών του οποίου ως μεγαλομέτοχος-βλέπε περσινή χρονιά- η ομάδα έστησε μια σειρά από ματς, με αποτέλεσμα να χαθεί τελικά η άνοδος, τουλάχιστον αγωνιστικά…

Είναι προφανές βέβαια ότι το υλικό της ομάδας δεν είναι τόσο κακό αγωνιστικά και αυτό φάνηκε στο κύπελλο με τις δύο προκρίσεις επί ομάδων ανώτερων κατηγοριών (Καραϊσκάκης και Λάρισα), όπως και από το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Πλην όμως είναι προφανές πως οι παίκτες δεν θέλουν να κερδίζουν γι’αυτό και δεν ιδρώνουν μέσα στο γήπεδο και γι’αυτό τους γλεντάει ο κάθε πικραμένος.Όμως και να ήθελαν να παίζουν έντιμα τα παιχνίδια, οι εντελές άνωθεν είναι άλλες και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, καθώς έτσι λειτουργεί το σύστημα των στημένων ματς και παγκοσμίως…

Που καταλήγουμε ; Στο ότι ο κύριος Πρασσάς οφείλει να ξυπνήσει και να ηγηθεί, διώχνοντας και καταγγέλλοντας τους απατεώνες που υπάρχουν μέσα στην ομάδα και κινούν τα νήματα, και για δικό του καλό και για καλό της ομάδας.

Διαφορετικά η ύπαρξη του μέσα στην ομάδα δεν έχει κανένα νόημα και ούτε φυσικά και τον ίδιον συμφέρει να πετάει τα λεφτά του και να τον εκμεταλλεύονται ντόπιοι και ξένοι απατεώνες.

Στο κάτω, κάτω καλύτερα στο τοπικό και έντιμοι, παρά σε υψηλότερες κατηγορίες και ρυπαροί και περίγελος…

Τέλος ο κόσμος της Μαύρης Θύελλας δεν θα πρέπει να παρασύρεται από γραφικούς ντόπιους δημοσιογράφους που εκτός από τα φθηνά show που δίνουν για δημοσιότητα, πλέον γλείφουν εκεί που έφτυναν (βλέπε Αγαθοκλή Χριστόπουλο) και κάνουν διαχρονικά προπαγάνδα προκειμένου να δώσουν δουλειά σε  άνεργους αμφιλεγόμενους προπονητές τύπου Φυντάνη και και Γκόφα