Σταυρούλα Χρυσαειδή: Χώρισε τρεις μήνες μετά τον γάμο της

Life style Ειδήσεις life Τηλεόραση

Χωρισμός-βόμβα για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον σύντροφό τηξε Παναγιώτη Τριβιζά, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τρεις μόλις μήνες μετά τον γάμο τους !

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης τη Δευτερά στο «Πρωινό μας», η πρώην παίκτρια του «Survivor» και ο γνωστός αθλητής δεν είναι πια μαζί και μάλιστα η Σταυρούλα Χρυσαειδή γιόρτασε μάλιστα χθες τα γενέθλιά της και ο σύζυγός της απουσίαζε, ενώ η ίδια έχει φύγει και από το σπίτι που έμεναν.

«Είχε τα γενέθλιά της και απουσίαζε ο σύζυγός της. Δυστυχώς έμαθα ότι δεν είναι μόνο ένας καβγάς και έχει φύγει και από το σπίτι η Σταυρούλα. Τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στις 27 Νοεμβρίου που είχε τα γενέθλιά του ο Παναγιώτης. Μακάρι να τα ξαναβρούν γιατί είναι κρίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη με αρκετούς παίκτες του Survivor να είναι καλεσμένοι στον γάμο τους.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα συμμετέχει στο «Survivor All Star» και πιθανόν αυτή να είναι και η βασική αιτία του χωρισμού της.