Π.Βλάχος – Ι.Τριανταφυλλίδου: Χώρισαν, αλλά παραμένουν συγκάτοικοι !

Life style Ειδήσεις life

Τη στιγμή που σε δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων στην Ελλάδα αναφέρονταν διάφορες εικασίες για το τι πραγματικά συμβαίνει στη σχέση του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννα Τριανταφυλλίδου -χωρίς καμία διευκρίνιση αν είναι μαζί ή όχι- οι δυο τους έπαιρναν τις οριστικές αποφάσεις τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι πριν από δύο περίπου χρόνια εγκατέλειψαν την Ελλάδα για να κυνηγήσουν το όνειρό τους στη Μέκκα του κινηματογράφου για διεθνή καριέρα, έπαψαν πλέον να είναι μαζί.

Όλο αυτό το διάστημα, μάλιστα, φρόντισαν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους ώστε να καταφέρουν αυτό που είχε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον (να “σώσουν” τη φιλική τους σχέση) και τελικά τα κατάφεραν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου, όχι μόνο είναι καλά μεταξύ τους, αλλά και συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, πλέον ως συγκάτοικοι.

Ο λόγος είναι καθαρά πρακτικός και συγκεκριμένα για να μοιράζονται τα έξοδα και να μην ανέβει το κόστος διαβίωσής τους στο Λος Άντζελες, όπου έχουν εγκατασταθεί εδώ και καιρό.

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *