Πόρισμα σοκ για Ολυμπιακό και Ατρόμητο από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ !

Aθλητικά Ποδόσφαιρο

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Παραπέμπονται Μαρινάκης, Σπανός και άλλοι δέκα !

Από το βούλευμα των «28», η Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπει τελικά τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου Αθηνών,αλλά και 12 συνολικά πρόσωπα που απειλούνται πλέον με βαρύτατες ποινές !!

Μετά την ποινική δικαιοσύνη που ήδη δικάζει εδώ και μήνες την υπόθεση των «28» που κατηγορούνται κατά περίπτωση για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων, αποφάσισε επιτέλους να κινηθεί και η αθλητική δικαιοσύνη και το πόρισμά της είναι καταπέλτης για τους εμπλεκόμενους !

Ειδικότερα, το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ παραπέμπει στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής, δύο ομάδες και 12 πρόσωπα που συνδέονται με την υπόθεση και περιλαμβάνονται στο βούλευμα. Οι δύο ομάδες είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ΠΑΕ Ατρόμητος για το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στις 4/2/2015 (και έληξε με σκορ 2-1) και που είναι ύποπτο χειραγώγησης !

Τα αυτά 12 πρόσωπα είναι τα εξής:

Βαγγέλης Μαρινάκης (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ολυμπιακός)
Γιώργος Σπανός (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ατρόμητος)

Ρικάρντο Σα Πίντο (πρώην προπονητής Ατρομήτου)

Γιάννης Αγγελόπουλος (τεχνικός διευθυντής Ατρομήτου)
Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ)
Αριστείδης Σταθόπουλος (πρώην αντιπρόεδρος ΕΠΟ)
Νίκος Προύντζος (πρώην μέλος Δ.Σ. ΕΠΟ)
Θόδωρος Κουρίδης (πρώην νομικός σύμβουλος ΕΠΟ)
Ηλίας Σπάθας (πρώην διαιτητής)

Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (πρώην διαιτητής)
Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (πρώην διαιτητής)
Απόστολος Αμπάρκιολης (πρώην διαιτητής)

Το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας υπό την πρόεδρο Γλυκερία-Λουΐζα Ιωαννίδου, θα αποφανθεί το προσεχές διάστημα επί της πρότασης του ερευνητικού τμήματος και θα αποφασίσει για πιθανές ποινές.

Οι ομάδες που παραπέμπονται απειλούνται ακόμα και με υποβιβασμό (!!), ενώ τα πρόσωπα με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ως και ισοβίως !

Και για να λέμε τα πράγματα έξω από τα δόντια, αν υπάρξουν τόσο  κυρώσεις κατά Ολυμπιακού και Μαρινάκη, τότε θα μιλάμε για κίνησε ματ του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν “με την πλάτη στον τοίχο” μετά την αποκάλυψη της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη και την τιμωρία του !

image_pdfimage_print