Πως και γιατί ο Τσίπρας κατασκεύασε το φαινόμενο Κασσελάκη !

Διακυβέρνηση Διεθνή Ελλάδα Εξ. Πολιτική Οικονομία Πολιτικά

ΤΟ GAY ΛΟΜΠΙ, Η GAY ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ !

Μας κάνει πλέον τίποτα εντύπωση σε αυτή τη χώρα και στην πολιτική και τους πολιτικούς της;

Όχι όπως φαίνεται, από τη στιγμή που εμφανίζεται από το πουθενά ένας αμφιλεγόμενος τύπος εξ’Αμερικής (και μάλιστα φαινομενικά ανίδεος από πολιτική με βάση όσα εκστομίζει ή αρνείται να απαντήσει) που δηλώνει αριστερός, παρότι κατασκεύασμα της αστικής τάξης και οι συγγενείς του νεοδημοκράτες !

Ακόμα χειρότερα δηλώνει και αυτοδημιούργητος, αν και είναι κατασκεύασμα των πλούσιων γωνιών του και οι οποίοι των έστελναν σε ιδιωτικά σχολεία και κολλέγια και έπειτα στην Αμερική !

Ας αφήσουμε όμως αυτό το παραμύθιασμα στην άκρη και ας τον δούμε σαν πρόσφατο πολιτικό φαινόμενο όπου αρχικά αναλύεται ως φαινόμενο προερχόμενο εξ’ Αμερικής και το οποίο υποτίθεται θα πάει τον ΣΥΡΙΖΑ πιο δεξιά (ή έστω λιγότερο ριζοσπαστικά) απ’ ότι είναι και περισσότερο προς τη δύση.

Έλα όμως που σύντομα έγινε φανερό ότι ο Κασελάκης στηρίζεται από το σύστημα Πολάκη-Παππά, όπερ και σημαίνει πως είναι κατασκεύασμα του βαθέως κόκκινου φασισμού  και του ίδιου του υποχθόνιου Τσίπρα που είναι προφανές πως κινεί τα νήματα υπέρ του !

Θέλετε και περισσότερες έστω ενδείξεις; Πριν λίγες ημέρες ο κύριος Κασελάκης μίλησε για ξεδόντιασμα δημοσιογράφων και δικαστικών !

Στ. Κασσελάκης: «Γουστάρει» να ξεδοντιάσει το σύστημα δικαστικών, δημοσιογράφων – Τι απαντά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ενώ λίγο μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων-απαίτησε να μη γίνουν επαναληπτικές εκλογές (για να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να γίνει καμιά στραβή και να ανατραπεί το αποτέλεσμα), ενώ αρνείται και το debate !

https://www.in.gr/2023/09/18/politics/kasselakis-na-min-ginei-deyteros-gyros-eklogon/

Με λίγα λόγια αυτά δε μυρίζουν τίποτε άλλο από κόκκινο αυταρχισμό Made in Pollakis με το προσωπείο εκσυγχρονισμού και ανεκτικότητας !

Μήπως όμως το ότι ο Κασελλάκης προέρχεται από τις ΗΠΑ σημαίνει πιο φιλοδυτική στάση-και συνεπώς λιγότερο ρωσόφιλη- του ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον;

Άλλη μια παγίδα, αν κρίνουμε απ’το ότι αυτός  φέρεται να πρόσκυται (έστω και ανεπίσημα) στην αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών του Σάντερς, ενός τύπου υπερυφεσιακού απέναντι στη Ρωσία έως και ωμά Ρωσόφιλου και ο οποίος για ξεκάρφωμα υιοθετεί την πιο ακραία πολιτική ορθότητα  !

Κάπου εκεί έρχεται και η ομοφυλοφιλία του για να δέσει το γλυκό και την οποία πλασάρει (και ο ίδιος και όλο το σύστημα που τον προμοτάρει) ως ένα βασικό του προσόν που πρέπει να εκτιμηθεί από τους ψηφοφόρους !

Ας τα βάλουμε κάτω λοιπόν να δείτε τι θα έχουμε σε μια μελλοντική πρωθυπουργία Κασσελάκηως αχυράνθρωπο των Τσίπρα και Πολάκη-στην πολιτική μας σκηνή….

Εκτιμούμε το χειρότερο αυταρχισμό που θα έχει γνωρίσει ο τόπος μεταπολιτευτικά (χειρότερο και από αυτόν τον Τσίπρα και Μητσοτάκη) και αυτό με έναν προσποιητό φιλοαμερικανισμό (στο βάθος ύπουλη Ρωσοφιλία) και την ίδια στιγμή έναν ομοφυλόφιλο, μαζί με το σύζυγο του, που θα προσποιείται τον δικαιωματιστή δημοκράτη !

Το χειρότερο όμως είναι ότι ακριβώς λόγω της ομοφυλοφιλίας του και του εκσυγχρονιστικού προφίλ του, δεν θα τολμούν παρά ελάχιστοι να τον καταγγείλουν ως αυταρχικό και στην Ελλάδα, μα κυρίως και στην Ευρώπη, όπου θα έχει πάρει μαζί του το πανίσχυρο λόμπι των ΛΟΑΤΚΙ στου οποίου τη μεγάλη δύναμη και επιρροή στην δύση και στην Ε.Ε. έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν !

Αυτό λοιπόν έχει εμπνευστεί ως μια μελλοντική Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ το άρρωστο μυαλό του Τσίπρα ο οποίος ανακάλυψε και τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνει όλα αυτά και ο οποίος είναι, όπως προείπαμε, ένας τυπικός απολιτίκ αστός !

Και μας κάνει άραγε εντύπωση που ο Τσίπρας δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ένα προϊόν της ντόπιας, Αμερικανικής και ΛΟΑΤΚΙ αστικής τάξης;

Όχι, καμία διότι πολλές φορές το απολιτίκ είναι ένδειξη αυταρχισμού ! Θυμίζω άλλωστε πως ο αμετανόητος κομμουνιστής Πούτιν χρησιμοποιεί δεξιούς, ακροδεξιούς, την Ορθόδοξη εκκλησία, αλλά και φανατικούς  Μουσουλμάνους για να πετύχει τους στόχους του…

Αλλά ακόμα και ο εθνοφασίστας  Μητσοτάκης εφαρμόζει το απολιτίκ ως λίγο δεξιός, λίγο αριστερός, λίγο ακροδεξιός, λίγο φιλελεύθερος, λίγο ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι κλπ !

Και κάπως έτσι λοιπόν τώρα και οι ψευτοευρωπαϊστές φιλοπουτινικοί και  μηχανισμοί του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν έναν τύπο σαν τον Κασσελάκη για αρχηγό τους και μελλοντικό πρωθυπουργό.

Στο επίκεντρο όλης αυτής της λαίλαπας βρίσκεται βέβαια και η αδαής ιδεοληπτική Αχτσιόγλου η οποία ούτε καν κατάλαβε πως έφαγε το χαστούκι στον πρώτο γύρο από τους Τσιπρικούς μηχανισμούς και το απολιτίκ ΛΟΑΤΚΙ life style του Κασσελάκη !

Και όχι μόνο δεν κατάλαβε από που της ήρθε, αλλά επέμενε όλο το διάστημα πριν τον πρώτο γύρο στον λεγόμενο πολιτικό πολιτισμό και το μόνο που είχε να αντιτάξει και να διαπιστώσει…ομοφοβικές επιθέσεις απέναντι στον Κασσελάκη.

Τελικά μετά το χαστούκι του πρώτου γύρου η Αχτσιόγλου αποφάσισε να παίξει κι’αυτή στο γήπεδο της χαζοχαρούμενης πολιτικής ορθότητας και του απολιτίκ, διαπιστώνοντας σεξισμό απέναντι σε μια γυναίκα, επειδή ο Κασσελάκης της απευθύνθηκε στον ενικό !

Κατάλαβε δηλαδή πως είναι ελάττωμα της που είναι straight και όμορφη (τουλάχιστον για κάποια άρρωστα μυαλά που ψήφισαν Κασσελάκη και το σύστημα που τον προωθεί) απέναντι σε έναν ομοφυλόφιλο και παντρεμένο με άντρα, ο οποίος δηλώνει μάλιστα ότι θέλει να κάνει παιδί με παρένθετη μητέρα και να το υιοθετήσει με το σύντροφό του !

Πολλές πιθανότητες να γυρίσει το αποτέλεσμα υπέρ της Αχτσιόγλου  δεν φαίνεται να υπάρχουν (παρά τις γκάφες του Κασσελάκη), αλλά το βέβαιο είναι πως, έτσι ή αλλιώς, οι εσωκομματικές εκλογές σε ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δύσκολο έως απίθανο να βγάλουν κάτι πραγματικά χρήσιμο και προοδευτικό.

Και αξίζει να πούμε τέλος πως αν τελικά δεν γυρίσει το αποτέλεσμα υπέρ της Αχτσιόγλου θα αποδειχτεί ότι για τους Έλληνες ψηφοφόρους είναι πιο εύκολο να ψηφίζουν gay άντρες παρά γυναίκες (είμαστε ακόμα η χώρα που δεν είχε ποτέ της εκλεγμένη γυναίκα πρωθυπουργό ή πρόεδρο).

Και τελικά πρέπει να τονίσουμε ότι τέτοιος κόσμος επιβραβεύει ανοήτως πολιτικούς που σκοπεύουν να εφαρμόσουν την ακραία πολιτική ορθότητα, κυρίως του ΛΟΑΤΚισμού, και που μπροστά στην εφαρμογή αυτής της ατζέντας δεν δείχνουν κανένα σεβασμό ούτε στην παιδική ηλικία, ούτε και στις όποιες πολιτιστικές και ηθικές μας ιδιαιτερότητες και διαφορετικότητα. Πλήρης αμοραλισμός και ισοπέδωση των πάντων…

 

 

 

image_pdfimage_print