Πρώτη Πελοποννησιακή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στην Καλαμάτα

Ειδήσεις Μεσσηνία

Έγιναν χθες Παρασκευή τα εγκαίνια της 1ης Πελοποννησιακής έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου,  Π.Τατούλη, της Αντιπεριφερειάρχου, Ντίνας Νικολάου, της επίσης Αντιπεριφερειάρχου Αντ. Μπούζα.

Στην έκθεση παρευρέθησαν οι περισσότεροι από τους υποψήφιους Δημάρχους Καλαμάτας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Μάνης Αλέξης Ρουντζούνης, εκπρόσωποι του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, και του Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομου, και πλήθος κόσμου.

Επιδεικτικά απών ήταν-όπως αναμενόταν- και ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αλλά και ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας, Βασιλόπουλος (που θεωρείται βεβαίως άνθρωπος του Νίκα)

Στην έκθεση, εξέθεσαν τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους μερικές δεκάδες επιχειρήσεων όπως το τοπικό κρουαζιερόπλοιο ALBATROS II, το The model shop, η Λακωνική Ζυθοποιία Sparta Bear, η Green Land Product, η Magic Messinia και πολλοί άλλοι εκθέτες που ξεπερνούν τους 60.

Σκοπός της έκθεσης είναι να  αναδείχθούς και άλλες τουριστικές δράσεις, ώστε ο τουρισμός, όχι μόνο της Μεσσηνίας, αλλά ολόκληρης της Πελοποννήσου, να αναδειχθεί 12 μήνες το χρόνο.

Επιπλέον να αξιοποιηθούν και άλλες δράσεις όπως για παράδειγμα τα μονοπάτια των βουνών της Πελοποννήσου, και πολλές ακόμη δράσεις, ώστε το τουριστικό προϊόν να παίξει πραγματικά πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Τη σύλληψη της ιδέας, για δημιουργία μιας τέτοιας έκθεσης, είχαν δύο επιχειρηματίας του χώρου, ο Χάρης Βγενής και ο Νίκος Κουρής που ασφαλώς τους αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια για την ιδέα τους και την άριστη οργάνωση της έκθεσης.

Περισσότερες φωτογραφίες από την χθεσινή έκθεση μπορείτε να βρείτε παρακάτω…

O ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ

 

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *