Πρώην παίκτρια του Power of Love θα ήθελε να πάρει μέρος στο GNTM !

Life style Ειδήσεις life Τηλεόραση

Μία πρώην παίκτρια του γνωστού τηλεριάλιτι “Power of Love”, και μάλιστα μία από τις πιο πολυσυζητημένες, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ του  καναλιού “Open” και ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να πάρει μέρος στο GNTM, ωστόσο είναι αργά γιατί ο κόσμος ήδη την γνωρίζει !

Ο λόγος  για την Αθηνά Χρυσαντίδου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα και δε δίστασε να κάνει και μερικές αποκαλύψεις για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of Love και τη σχέση της με τον Δώρο Παναγή.

Μεταξύ άλλων η συμπαθής Αθηνά μίλησε και για τις σχέσεις της με τους άνδρες, αλλά και για το νέο της επαγγελματικό βήμα το οποίο ετοιμάζει.

“Ετοιμάζω τώρα το τρίτο μου τραγούδι. Το “Power of Love” ανήκει στο παρελθόν. Δεν ήταν ο σκοπός μου να είμαι απλά μια παίκτρια αυτού του ριάλιτι. Προφανώς και ήθελα να συνεχίσω και να πάω και πιο μπροστά. Το τραγούδι είναι κάτι που αγαπώ, όμως η τηλεόραση είναι η καψούρα μου. Μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις, η μία προχώρησε, αλλά μετά κάπου χάλασε.

Η συνεργασία μου με την Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν ωραία, είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θα έπαιρνα μέρος στο GNTM, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να πάνε καινούργια πρόσωπα, εμένα με ξέρει ο κόσμος. Ο Δώρος ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Δεν νομίζω ότι με έχει στιγματίσει η σχέση μας”.

 

image_pdfimage_print