Πρωταθλήτρια η Καλαμάτα στην αναζήτηση πορνό !

Ειδήσεις Μεσσηνία

Έρευνα της Ελληνικής εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών “sirina” έρχεται να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως ποια πόλη της Ελλάδας βλέπει τις περισσότερες ταινίες ερωτικού περιεχόμενου, ή ποια ώρα της ημέρας προτιμάει το κοινό να βλέπει τέτοιες ταινίες και άλλα !

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα αυτή, η Καλαμάτα είναι η πόλη της Ελλάδας που παρακολουθεί τις περισσότερες τέτοιες ταινίες !!  Ακολουθεί η Πάτρα, ενώ τρίτη κατατάσσεται η Αθήνα…

Η εταιρεία “sirina” συγκέντρωσε τα στοιχεία αυτά που προέκυψαν από την επισκεψιμότητα στο site των ταινιών που νοικιάζονται μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι της στη συνδρομητική τηλεόραση, από τα τηλεφωνήματα και από τα mail που στέλνει στην εταιρεία ο απλός κόσμος.

Η έρευνα παρουσιάστηκε χθες το μεσημέρι στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, όπου αναφέρθηκε ότι η Καλαμάτα είναι η πρώτη πόλη αναλογικά με τον πληθυσμό της σε αναζήτηση ερωτικών ταινιών στο διαδίκτυο. Δείτε βίντεο παρακάτω…

Επίσης- βάση της επισκεψιμότητας- στην ιστοσελίδα της εταιρείας προκύπτει το εξής: οι ηλικίες (και στα δύο φύλα) που δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στη θέαση των συγκεκριμένων ταινιών είναι η κατηγορία 25 χρόνων έως 34 σε ποσοστό 33,5%. Ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% και στην τρίτη θέση βρίσκουμε τις ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.

Όσον αφορά στα ποσοστά επισκεψιμότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, η διαφορά ίσως  δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περιμέναμε εν Ελλάδι. Το 33% της επισκεψιμότητας αφορά σε γυναίκες, ενώ το υπόλοιπο 67% σε άνδρες. Μάλιστα, η μέση διάρκεια θέασης είναι 21 λεπτά.

Σε ποσοστό 66%, άνδρες και γυναίκες προτιμούν να βλέπουν ερωτικές ταινίες το μεσημέρι. Μάλιστα, οι ώρες μεταξύ 14.00 και 16.00 φαίνεται να είναι αυτές που προτιμούν. Το ποσοστό που βλέπει ταινίες το βράδυ μεταξύ 20.00-24.00 ανέρχεται στο 40,73%.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *