Περιφερειακό ιστιοπλοϊκό πρωτάθλημα Πελοποννήσου

Αφιερώματα Μεσσηνία

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός στην Καλαμάτα από τον ναυταθλητικό σύλλογο “Αίολος”

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός που ξεκινάει σήμερα Σάββατο και θα διαρκέσει 4 ημέρες, διεξάγεται στην πόλη της Καλαμάτας. Πρόκειται για το Περιφερειακό πρωτάθλημα Πελοποννήσου στην ιστιοπλοϊα στο οποίο συμμετέχουν 25 ναυταθλητικά σωματεία και 250 περίπου ιστιοπλόοι !

Γι’ αυτήν τη εκδήλωση μας μίλησε ο φίλος και πρόεδρος τουσυλλόγου ΝΑΣ Αίολος κ. Χάρης Βγενής αποκλειστικά για τα “αιρετικά” , αν και ήταν ιδιαιτέρως απασχολημένος διότι, οι αγώνες σε λίγη ώρα θα άρχιζαν και ήταν κάτι σαν ο άνθρωπος για όλα !

«Είναι μεγάλη τιμή για τον Αίολο και την πόλη της Καλαμάτας να φιλοξενούμε ένα τέτοιο πρωτάθλημα στην πόλη μας, αφού η επιτυχία του και η ίδια η διοργάνωση ανεβάζουν αθλητικά – και γιατί όχι και τουριστικά – την Καλαμάτα. Θέλουμε λοιπόν τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται στην πόλη μας, ώστε η Καλαμάτα και στον αθλητισμό να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Εμείς σαν Αίολος, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο, στον αθλητικό τομέα, τουλάχιστον». Ο κ. Βγενής συνέχισε λέγοντας μας ότι το σημαντικό είναι που για 4 ημέρες 120 αθλητές μαζί με τους συνοδούς τους θα μένουν και θα αγωνίζονται στην πόλη μας, στην οποία θα δώσουν μια άλλη όψη.

Εμείς με τη σειρά μας σαν «ΑΙΡΕΤΙΚΑ», θα πρέπει να ευχηθούμε για την επιτυχία των αγώνων για το καλό της νεολαίας και του αθλητισμού της Καλαμάτας.

Παρακάτω, αλλά και στην κορυφή μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες και το μέρος που διεξήχθησαν...

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *