Περιφερειακή αρχή: “Πατσαρίνος και Αλειφέρη ταυτίζονται και προσβάλλουν τους πολίτες” !

Ειδήσεις Μεσσηνία

Η περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου (Τατούλης) ισχυρίζεται πως  ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Νίκος Πατσαρίνος  και η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη έχουν ταύτιση επιχειρημάτων και στρατηγικής ,  τονίζοντας επίσης ότι εκείνο που κυρίως τους διακρίνει είναι η απουσία πολιτικής ουσίας και πρότασης για τη Μεσσηνία…

Πιο αναλυτικά, σε γραπτή παρέμβαση της περιφερειακής αρχής επισημαίνονται τα εξής: “Με κατάπληξη διαπιστώνουμε την απόλυτη ταύτιση επιχειρημάτων, στρατηγικής, αλλά κυρίως απουσίας πολιτικής ουσίας και πρότασης για τη Μεσσηνία των κ.κ. Πατσαρίνου και Αλειφέρη, μετά τις σημερινές δημόσιες ανακοινώσεις τους και τη στάση τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η αγωνιώδης προσπάθειά τους να δηλώσουν την πολιτική τους παρουσία τους οδηγεί σε κενού περιεχομένου δηλώσεις, που αποκαλύπτουν την άγνοιά τους, και τους οδηγεί σε πλήρη αποκοπή από τους πολίτες της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου γενικότερα.

Η ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΙΦΕΡΗ

Με τη στάση τους αυτή προσβάλλουν τους πολίτες, καθώς ο μεν κ. Πατσαρίνος έχει εγκαταλείψει την όποια προσπάθεια διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος και «αλληθωρίζει πολιτικά» με προκλητικό τρόπο, η δε κα Αλειφέρη συνεχίζει το μοναχικό της δρόμο παρότι δεν ασκεί αρμοδιότητες και δεν υπηρετεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις ως υποψήφια με την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου. Η «εμμονή» της μάλιστα για την «καρέκλα» την εμποδίζει να φανεί πολιτικά συνεπής και να παραιτηθεί. Τους αφήνουμε στην κρίση των Μεσσηνίων πολιτών” .

Εμείς απλά συμπληρώνουμε ότι πρόκειται για μαι κόντρα που ξέσπασε για μάλλον άγνωστους λόγους, συνεχίστηκε με μυστηριώδεις κοριούς που έβαλαν άγνωστοι στα γραφεία της Αλειφέρη, αλλά και με την απόρριψη του Τατούλη από τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη (το κόμμα από το οποίο είχε στηριχθεί εκλογικά παλιότερα).

image_pdfimage_print

1 thought on “Περιφερειακή αρχή: “Πατσαρίνος και Αλειφέρη ταυτίζονται και προσβάλλουν τους πολίτες” !

  1. Δυστυχώς ο Τατουλης, είναι ένας ευκαιριακός “δικτατορίσκος” που ενώ ξεκίνησε αριστερός, πήγε ΝΔ, μετά οταν ο Καραμανλής Καραμανλής το έβγαλε από υπουργό, ανεξαρτοποιηθηκε, μετά συνεργάστηκε με Γιωργακη, εξελέγη περιφερειάρχης, έφυγε από το Γιωργακη, πήγε στο Σαμάρα και ΝΔ, επανεξελέγη και τώρα που διεγράφη από τη ΝΔ, συζητάει με ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει νέα εκλογή υπό τη σημαία του.
    Σε αυτό το άτομο ποιος μπορεί να έχει εμπιστοσύνη ; Μα και δίκιο να έχει, με όλα αυτά χάνει το δίκιο του,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *