Πατώνει και αλλάζει ώρα το GNTM στο Star !

Life style Ειδήσεις Τηλεόραση

Προβληματισμός επικρατεί στο κανάλι του STAR για τις επιδόσεις του GNTM 5, που οδεύει προς τον μεγάλο τελικό και το τέλος του, ενώ πραγματοποιούνται αλλαγές για την στοιχειώδη ενίσχυσή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας REAL, με στόχο το ριάλιτι να κερδίζει έστω μικρό προβάδισμα έναντι του σφοδρού ανταγωνισμού της prime time, το STAR αποφάσισε να μετακινήσει το πρόγραμμα για πρώτη φορά λίγο πριν τις 21:00, στενεύοντας έτσι την διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Με άλλα λόγια, από αύριο και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, θα ξεκινά στις 20:50, με στόχο να προηγηθεί από τα άλλα προγράμματα που “τρέχουν” παράλληλα στην καρδιά της prime time.

Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο το GNTM να αλλάξει εκτάκτως ημέρα μετάδοσης λόγω Μουντιάλ και ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να μετακινηθεί το επεισόδιο της Τρίτης 13/12 όταν και θα μεταδοθεί ζωντανά στον ΑΝΤ1 ο πρώτος ημιτελικός του Παγκόσμιου Κυπέλου που ολοκληρώνεται την Κυριακή 18/12…

Εμείς σε ανύποπτο χρόνο είχαμε αναφέρει-και φυσικά επιβεβαιωθήκαμε- ότι το STAR είχε στις τάξεις του ένα δυνατό πρόγραμμα το οποίο το χαντάκωσε λόγω της πολιτικής ορθότητας, του diversity και λοιπές ξενόφερτες μόδες της εποχής. Δηλαδή κριτής με ενωμένα φρύδια, μοντέλα 60 και 70 χρόνων, τραβεστί, άσχημες, άρρωστες κλπ.

Αυτό το diversity δεν είναι από μόνο του κάτι κακό, αλλά όταν δίνεται στην υπερβολή φτάνει στο trash και ξενερώνει τον κόσμο, καθότι και οι Έλληνες δεν είναι ούτε Αμερικανοί, ούτε Σουηδοί να τα αποθεώνουν αυτά.

Κάπως έτσι λοιπόν το πρόγραμμα πάτωσε στην τηλεθέαση (είχε φανεί μια κάμψη και από πέρσι) και το μέλλον του είναι πολύ αμφίβολο, καθότι μαθαίνουμε ότι και η Βίκυ Καγιά είναι ξενερωμένη και κουρασμένη και ίσως πρέπει να αναζητηθεί άλλη φιρμάτη παρουσιάστρια παρουσιάστρια.