Παπάς πόρνος στη φυλακή για βιασμό ανηλίκων !

Life style

Κάθειρξη 27 ετών σε ιερέα για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή !

Στη φυλακή επιστρέφει ο ιερέας, που καταδικάστηκε ομόφωνα σε 27 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, για βιασμό κατά συρροή ανηλίκων, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και για την κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, χωρίς αναστολή !!

Ο ίδιος πάντως δεν πτοείται καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης…

Χθες βράδυ ανακοινώθηκε η ποινή που του επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας με τις δύο αδελφές, που τον μήνυσαν-και που κατήγγειλαν ότι ήταν κλεισμένες σε κοινόβιο της ακολασίας- πρώτες να ξεσπούν σε δάκρυα στο άκουσμά της.

Η δικηγόρος των κοριτσιών δήλωσε στο lefkadapress φανερά ικανοποιημένη σημειώνοντας τα εξής: «Οι εντολείς μου βρήκαν το θάρρος και τη δύναμη να καταγγείλουν όλα όσα είχαν περάσει αυτά τα χρόνια από τον κατηγορούμενο , είχαν εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη στην οποία και απευθυνθήκαμε.

Νοιώθουμε πλήρως δικαιωμένες από το αποτέλεσμα και χαιρόμαστε επίσης που θα διαβιβαστεί η δικογραφία στην εισαγγελία του Αγρινίου για τη διερεύνηση των τυχόν εγκλημάτων που έχουν γίνει και κατά των υπολοίπων κοριτσιών του λεγόμενου κοινοβίου.

«Είναι μία απόφαση που δικαιώνει όχι μόνο τα θύματα αλλά δικαιώνει όλα τα ανήλικα παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση , που καταφεύγουν στη δικαιοσύνη και ζητάνε τη δικαίωση , την τιμωρία του δράστη αλλά και τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για την προστασία τους» κατέληξε.

image_pdfimage_print