Παναγιώτης Χειλάς: Θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή Καλαμάτας

Ειδήσεις Μεσσηνία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Χειλάς, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Δυναμική”, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τις υποψήφιες και τους υποψήφιους συμβούλους του για το υψηλό τους φρόνημα, όπως τονίζει, ενώ εκφράζει την αισιοδοξία ότι ο συνδυασμός του θα οδηγήσει τις εκλογές σε δύο γύρους και θα βγει νικητής…

Η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Χειλά, έχει ως εξής: “Λίγες μόνο ημέρες απέμειναν για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά όλους και όλες για το υψηλό φρόνημα που δείξατε καθόλη τη διάρκεια του προεκλογικού μας αγώνα.

Θέλω στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο κάλεσμα μου. Όλοι μαζί καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο και δύσκολο εγχείρημα για να καταφέρουμε να βελτιώσουμε ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.

Όπως όλα δείχνουν μπαίνουμε στην 2η Κυριακή των εκλογών του Οκτωβρίου και την 15η αυτού του μήνα θα είμαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή Καλαμάτας!”.

Με εκτίμηση,

Χειλάς Παναγιώτης

PhDc, MBA, MEng

Νέα Δυναμική #2023

Δήμος Καλαμάτας

www.neadynamiki.com