Παναγιώτης Χειλάς: Η κοινότητα της “Νέας Δυναμικής” πιο ισχυρή και πιο ενωμένη από ποτέ

Ειδήσεις Μεσσηνία

Τα μέλη του συνδυασμού του, “Νέα Δυναμική”, αποτελούν την πιο ισχυρή και πιο ενωμένη κοινότητα από κάθε άλλο συνδυασμό, τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής της “Νέας Δυναμικής”, Παναγιώτης Χειλάς, σε δελτίο Τύπου στον οποίο αναφέρεται σε συνέντευξη που έδωσε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό “Μεσόγειος” και στον Θάνο Τζιούβελη…

Σημειώνει ειδικότερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Χειλάς: “Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα στη χθεσινή συνέντευξη (09.08.2023) ως Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας στον τηλεοπτικό σταθμό Mesogeios TV με τον δημοσιογράφο Thanos Tziouvelis.

Συζητήσαμε για τα κίνητρά μας, για την πολιτική μας εκστρατεία, για την επιλογή των μελών του συνδυασμού μας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Καλαμάτας και για το όραμά μας για το μέλλον της πόλης μας.

Είναι σημαντικό για εμένα να παραμείνω ανεξάρτητος και να συνεργαστώ με μια ομάδα πολιτών με ποιοτικά κίνητρα και απόψεις, προκειμένου να επιλύσουμε τα προβλήματα του δήμου μας. Πιστεύω ότι αυτός ο συνδυασμός, η “Νέα Δυναμική”, έχει δημιουργήσει μια κοινότητα που θα είναι πιο ισχυρή και πιο ενωμένη από ποτέ σε λίγες ημέρες.

Ήρθαμε για να μείνουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεισφέρουν σε αυτήν την εκστρατεία και να καλέσω τους δημότες της Καλαμάτας να μας στηρίξουν. Να στηρίξουν το όραμά μας για μια καλύτερη κοινότητα. Ελάτε κοντά μας, μαζί μπορούμε να μετουσιώσουμε τις αναγκαίες αλλαγές που χρειάζεται η πόλη μας με μακροπρόθεσμα οφέλη για όλους μας”

Δείτε τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο…

https://www.youtube.com/watch?v=x0RdKUDNN8M