Πέθανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

Ειδήσεις Μεσσηνία

Πένθος χθες στην πόλη μας, την Καλαμάτα, καθώς ανήμερα του Δεκαπεντάυγουστου έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Παναγιώτης Καρατζέας !

Ο Παναγιώτης Καρατζέας ήταν οδοντίατρος στο επάγγελμα και είχε μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς υπήρξε στέλεχος αρκετών δημοτικών αρχών στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα,. Αύριο στη 1 το μεσημέρι συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας με πρόταση η κηδεία του να γίνει δημοτική δαπάνη…

Ο Παναγιώτης Νικ. Καρατζέας γεννήθηκε στη Καλαμάτα το 1954. Σπούδασε στην Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου αποφοίτησε το 1978. Από το 1980 ασκούσε το επάγγελμα του οδοντιάτρου στη Καλαμάτα. Από το 1991 ήταν διορισμένος μόνιμος ελεγκτής υγείας στα Ασφαλιστικά Ταμεία Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., Ο.Π.Α.Δ Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., Ε.Ο.Π.Υ.Υ. & προσφάτως στο Π.Ε.Δ.Υ.

Θέσεις που έχει υπηρετήσει κατά το παρελθόν ως εκλεγμένος ήταν οι εξής:

-Γραμματέας Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Εκλέκτορας στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, Πρόεδρος Κοινωνικού Φορέα Δήμου Καλαμάτας, Πρόεδρος Δ.Ε.Τ.Α.Κ., Διευθύνων Σύμβουλος Α.Ε. Αγοράς Σφαγεία Δήμου Καλαμάτας,  Πρόεδρος Ειδικού Σχολείου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου επί τετραετία

Ήταν παντρεμένος με την Αικατερίνη Αλεβίζου και είχε δύο παιδιά τον Νικόλαο και τον Κωνσταντίνο. Και από εμάς τα θερμά μας συλλυπητήρια για έναν άνθρωπο της πολιτικής που έφυγε νέος.

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *